Špajza 12. svibnja 2021.

Varionica je s prestižnog natjecanja ponijela tri zlata!

foto: Varionica brewery website (www.varionica.com)
gastro postao gastro.24sata.hr
Varionica je ponosno osvojila tri ugledne nagrade na ovogodišnjem prestižnom natjecanju European Beer Challenge!

Varionica je craft pivovara koju čini ekipa entuzijasta i profesionalaca okupljenih oko misije stvaranja vrhunskih i kreativnih craft piva, a hrvatskoj craft beer revoluciji pridružili su se na samim počecima craft beer pokreta, 2014. godine. Inovativnost, kreativnost i kvaliteta Varionice prepoznata je na domaćoj, ali i svjetskoj gastro sceni. 

Na najprestižnijem i najstrožem natjecanju craft piva European Beer Challenge u Londonu, Varionica je osvojila četiri zlatne medalje! Njihova tri piva, Deep Dive IPA, Neon Stout i Siesta Session IPA osvojila su četiri zlatne medalje (Deep Dive IPA osvojila je dvostruko zlato).

European Beer Challenge perjanica je pivskih natjecanja, a najbolje svjetske craft pivovare s ponosom šalju svoja piva upravo na taj godišnji ogled snaga. Ove godine u Londonu se ocjenjivalo nekoliko tisuća piva iz 39 zemalja. Nagrada za izvrsnost  za nešto proizvedeno vlastitim rukama, trudom i umom zaista je najbolja potvrda kvalitete, a mi od srca čestitamo kreativnoj ekipi iz Varionice.

Za sve koje žele uvjeriti u kvalitetu Varioničnih piva, dobra je vijest da su ona dostupna u svim većim supermarketima, restoranima i na web shopu Varionice

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.