Spasimo li jedno dijete - puno smo učinili

Sanjin Strukić/PIXSELL
Povodom obilježavanja svjetskog dana zdravlja održat će se event pod nazivom Dan zdravlja u Gradu mladih, koji organizira humanitarna udruga Renato - kuhari bez granica i BK Vid Ročić
Vidi originalni članak

Udruga Renato - kuhari bez granica nastavlja s humanitarnim djelovanjem te će povodom obilježavanja svjetskog dana zdravlja organizirat niz događanja u Gradu mladih. Udruga okuplja kuhare iz Hrvatske i inozemstva s primarnim ciljem omogućavanja svoj djeci ultrazvuk srca s naglaskom na one slabijeg imovinskog statusa. 

Cilj ovog sportsko - edukativnog eventa je promovirati zdrav način života kroz biciklizam i pravilnu prehranu. U event su uključene i osnovne škole Grada Zagreba koje podržavaju ovu inicijativu. Na donacijsku biciklijadu u Grad mladih pozvani su svi a ponajprije biciklisti, veliki i mali rekreativci, ovisnici o adrenalinu, ljubitelje ukusnih zalogaja i ljudi velikog srca.

Sudjelovanjem na biciklijadi pomoći će se humanitarnoj udruzi Renato – kuhari bez granica u prikupljanju sredstava za djecu koja imaju srčanih problema a sudionike eventa očekuje mnoštvo nagrada, velike doze adrenalina, ukusni zalogaji, osvježavajući napitci i dobra zabava. Humanitarna udruga Renato – kuhari bez granica na čelu s akademikom kulinarstva Brankom Ognjenovićem promovira kuharsku struku i pravilnu prehranu kao važan čimbenik u očuvanju zdravlja i poboljšanju kvalitete života prvenstveno djeci.

Iz Humanitarne udruge Renato – kuhari bez granica poručuju: „Pozivamo vas na biciklijadu ovu subotu i nadamo se da ćete doći i svojim sudjelovanjem podržati našu kraticu: SPASIMO LI I JEDNO DIJETE PUNO SMO UČINILI“.

Posjeti Gastro.hr