vrijedna edukacija
Pronađeno 34 rezultata za tag „
branko ognjenović
”
okusi slavonije
Čvarkuše, fiš, čobanac... ne možemo se odlučiti što nam je ukusnije
Svijet graševine nova je priča Požeško-slavonske županije, a njezin neizostavan dio je i vrhunski eno-gastro doživljaj …
4. medun fest
Kušaj jela, sladoled i koktele od goranskog meduna
Medeno slasni festival, 4. Medun Fest, posvećen goranskom medunu, održat će se ove subote 2. rujna u Liču u Fužinama. J…
Zagreb
Otkrivamo kakvu je akademiju otvorio chef Branko Ognjenović!
MAJSTOR KUHAR AKADEMIJA prva je akademija na tržištu RH koja pruža stručna usavršavanja u domeni gastronomije...
Branko Ognjenović
Jednom zauvijek: Naučite pravilno narezati luk
U svakodnevnoj pripremi hrane, luk je jedna od najučestalije korištenih namirnica. Većina recepata odmah u početku traž…
tanko!
Julienne tehnika rezanja čuva okus povrća
Julienne je naziv posebne tehnike rezanja povrća i voća na jednake, tanke štapiće debljine šibica. U pojedinim receptim…
chef savjetuje
Pet pravila savršenog rižota: Nema dalje!
Koliko ste se puta našli u situaciji da vam rižoto ne ispadne kako ste željeli? Donosimo vam nekoliko jednostavnih savj…
lito ide...
Kucnuo je čas za najbolje riblje marinade!
Ako vas ljeto vuče uživanju u ribljim menijima na vašem stolu, uz Branka Ognjenovića naučite filetirati ribu koju ćete …
ako je što ostalo...
Iskoristite ostatke hrane i napravite slasno predjelo
I ovog Uskrsa prisjećamo se savjeta iz kulinarskog studja Majstor kuhar kako bismo naučili neke nove trikove za najukus…
Gastro.hr
Janjeći kotleti s povrćem i aromatiziranim džemom od rajčice s mentom
Chef Branko Ognjenović otkriva kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način.
Gastro.hr
Lagana jela za idealno ljeto
Chef Branko Ognjenović savjetuje kako ljeti jesti što laganija i slanija jela. Činjenica je kako ljeti gubimo više teku…
Gastro.hr
Nezaboravan nedjeljni ručak
Kulinarski akademik Branko Ognjenović svoj meni opisuje pridjevima: jednostavno, jeftino i efektno. Pa pogledajmo!
Gastro.hr
Sve tajne savršenog proljetnog woka
Wok tava jedna je od najstarijih sprava za kuhanje, broji preko tri tisuće godina, a najpoznatija je na azijskom kontin…
Gastro.hr