vrijedna edukacija Što je sve mlade kuhare naučio Branko Ognjenović? U sklopu projekta "Zlatna Slavonija Eno&Gastro", do sada se educiralo više od 80 kuhara, ugostitelja, vinara i sommelie… Najave
okusi slavonije Čvarkuše, fiš, čobanac... ne možemo se odlučiti što nam je ukusnije Svijet graševine nova je priča Požeško-slavonske županije, a njezin neizostavan dio je i vrhunski eno-gastro doživljaj … Špajza
4. medun fest Kušaj jela, sladoled i koktele od goranskog meduna Medeno slasni festival, 4. Medun Fest, posvećen goranskom medunu, održat će se ove subote 2. rujna u Liču u Fužinama. J… Najave
Zagreb Otkrivamo kakvu je akademiju otvorio chef Branko Ognjenović! MAJSTOR KUHAR AKADEMIJA prva je akademija na tržištu RH koja pruža stručna usavršavanja u domeni gastronomije... Najave
Branko Ognjenović Jednom zauvijek: Naučite pravilno narezati luk U svakodnevnoj pripremi hrane, luk je jedna od najučestalije korištenih namirnica. Većina recepata odmah u početku traž… Špajza
tanko! Julienne tehnika rezanja čuva okus povrća Julienne je naziv posebne tehnike rezanja povrća i voća na jednake, tanke štapiće debljine šibica. U pojedinim receptim… Špajza
chef savjetuje Pet pravila savršenog rižota: Nema dalje! Koliko ste se puta našli u situaciji da vam rižoto ne ispadne kako ste željeli? Donosimo vam nekoliko jednostavnih savj… Špajza
lito ide... Kucnuo je čas za najbolje riblje marinade! Ako vas ljeto vuče uživanju u ribljim menijima na vašem stolu, uz Branka Ognjenovića naučite filetirati ribu koju ćete … Špajza
ako je što ostalo... Iskoristite ostatke hrane i napravite slasno predjelo I ovog Uskrsa prisjećamo se savjeta iz kulinarskog studja Majstor kuhar kako bismo naučili neke nove trikove za najukus… Recepti
Gastro.hr Janjeći kotleti s povrćem i aromatiziranim džemom od rajčice s mentom Chef Branko Ognjenović otkriva kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način.
Gastro.hr Lagana jela za idealno ljeto Chef Branko Ognjenović savjetuje kako ljeti jesti što laganija i slanija jela. Činjenica je kako ljeti gubimo više teku…
Gastro.hr Nezaboravan nedjeljni ručak Kulinarski akademik Branko Ognjenović svoj meni opisuje pridjevima: jednostavno, jeftino i efektno. Pa pogledajmo!
Gastro.hr Sve tajne savršenog proljetnog woka Wok tava jedna je od najstarijih sprava za kuhanje, broji preko tri tisuće godina, a najpoznatija je na azijskom kontin…
Gastro.hr Juneći odresci: Dva recepta za potpun užitak u mesu Chef Branko Ognjenović predložio nam je dva brza i ukusna jela s junećim odrescima. Otkrio nam je da kvalitetna junetin…