Najave 24. rujna 2019.

Otkrivamo kakvu je akademiju otvorio chef Branko Ognjenović!

foto: Bojan - Haron Markičević
gastro postao gastro.24sata.hr
MAJSTOR KUHAR AKADEMIJA prva je akademija na tržištu RH koja pruža stručna usavršavanja u domeni gastronomije...

Nakon dugog niza godina u svijetu gastronomije chef Branko najavljuje odlazak u aktivnu mirovinu gdje će se posvetiti većinom radu Humanitarne udruge Renato - Kuhari bez granica. Vrhunski tim stručnjaka predvođen direktoricom Sabinom Jalšić, chefom Dariom Lidom i Nenadom Bratkovićem, magistrom nutricionizma, vodit će akademiju u njenim programima. Branko će i dalje aktivno sudjelovati u svakom segmentu Akademije kao predavač u master class radionicama no mladi ljudi koji su od početka s Brankom preuzeti će provođenje ciljeva Akademije na svoja leđa. 

 | Author: Bojan - Haron Markičević foto: Bojan - Haron Markičević Na jučerašnjem otvorenju koje je uveličalo oko 150 prijatelja, kolega kuhara, poslovnih suradnika i predstavnika medija u prostoru od 300 m2 opremljenom najmodernijom tehnologijom bit će i omogućeno dijeljenje podataka i moderno online učenje. Polaznici Akademije će po završenom seminaru dobiti certifikat MAJSTOR KUHAR akademija. MAJSTOR KUHAR AKADEMIJA na tržište nastupa s misijom da osnaži tržište rada kvalificiranom radnom snagom, smanji deficit edukacijama i poveća kompetentnost na tržištu, prva je akademija na tržištu RH koja pruža stručna usavršavanja u domeni gastronomije.

 | Author: Bojan - Haron Markičević foto: Bojan - Haron Markičević Prostor u kojemu funkcionira edukativni prostor Akademije opremljen je najnovijom opremom za interaktivno provođenje edukacija u sferama općeg kulinarstva, nutricionizma, pristupa i otvaranju kulinarstvu osobama s invaliditetom, raznim gastro bolestima, održavanju master classova. Najavljena je također suradnja s osobama iz svijeta gastronomije i enologije te za su u ovom trenutku potvrđena imena kao što su David Skoko, Hrvoje Zirojević, Stefan „“Stevo“Karapandža te Ljubica Komlenić.

 | Author: Bojan - Haron Markičević foto: Bojan - Haron Markičević Najavljen je nastavak suradnje s Culinary Arts Institute UVU (Utah, Salt Lake City - US), WACS (World Association of Chefs Societies) te su u tijeku pregovori s CIA (Culinary Institute of America) te Cordon Bleu. Cilj Akademije je također razviti Erasmus program s navedenim svjetskim institucijama.

Osim edukacija, Akademija će pružati usluge savjetovanja za tvrtke koje se bave raznim djelatnostima u domeni gastronomije, organizacijom gastro manifestacija i drugim poslovima usko vezanima za gastronomiju.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.