Iće i piće: Top 10 najukusnijih dočeka Nove godine

Thinkstock
Prekopali smo Zagreb i okolicu u potrazi za najslađim, najkonkretnijim i najpovoljnijim dočekom Nove godine. Pronađite nešto za sebe i uživajte u iću i piću
Vidi originalni članak

Sherry's Wines&Bites - Hedonistički doček Nove godine u Sherry's Wines & Bites restoranu. Što su fino spremili za doček? Osim dobre glazbe, u najdražem wine baru u gradu, nude domaće rakije i likere, švedski Sherry's finger food stol, gulaš... Detalje potražite ovdje 

Bicko - Ako u Novu 2016 godinu želite siti i napiti onda svi kod Bicka. Pršut i sir, fuži, pašticada, cordon bleu, pečeni odojak, vinski gulaš i sve to uz neograničene količine vina i piva - doček koji bi svaki gurman poželio. Što se još nudi na meniju saznajte ovdje.

Spare RIBS Grill, novootvoreni rudeški restoran ima odličnu ponudu za doček. Za 400 kuna (350kn za ljepši spol) jedete i pijete koliko hoćete. I ne, nije riječ o švedskom stolu, već fino sjedite i naručujete koliko hoćete! Više saznajte na Facebook stranici Spare RIBS Grilla.

Doček Nove godine na EU adventu - Europski trg se u najluđoj noći u godini pretvara u klub na otvrenom s "Najljepšim plesnim podijem ispod 1000". Tako bi ukratko zvučao opis njihovog novogodišnjeg programa, a  glazbu bira i vrti DJ i producent s nepresušnim entuzijazmom prema dobroj glazbi i jedan od nositelja domaće klupske scene posljednjih 25 godina, Eddy Ramich pozabavit ćete se izborom toplog outfita i udobnih plesnih cipela jer ćete zajedno s njima uplesati u 2016. godinu. Ića i pića u izobilju prema vlastitim željama, jer kućica ima napretek.

Mojo Bar - Tradicionalni doček Nove godine u Mojo baru održat će se u, kako kažu, tradicionalno - nepretencioznom stilu! Svi su dobrodošli, ulaz je slobodan, svira DJ Marin Bukljaš, a počastit će vas i s nešto kobasica, špekova i sireva. Budući da su uvijek krcati, požurite na šanku rezervirati svoj stol kod voditelja smjena - Dade i Dode, a više informacija saznajte ovdje.

Medvedgrad - Omiljeni prostor u zagrebačkoj Adžijinoj ulici odlazi u povijest tulumom u utorak 29. prosinca, no uvijek vam ostaju dočeci u Samoborskoj ulici i Ilici s bogatim jelovnikom i neograničenom količinom piva za 350 kuna. Sve detalje saznajte ovdje.

Pivana - Kruha i igara neće nedostajati u Pivani gdje vas očekuje disko funky atrakcija Groovy Cakes uz neodoljiv jelovnik. Predigra uz pivski tanjur uključuje namaz od jetre/namaz od čvaraka/namaz sir – vrhnje/špek/čvarci/švargla/kobasic/lučice. Sljedeća tura posvećena je kuhanom bunceku, pivskim rebarcima i pilećim krilcima. Iza ponoći očekujte odojak, a u 2 sata ujutro sarmu. Tko je za? Klik na informacije

Pansion Mamica - Ako već niste posjetikli ovo mjesto, ne postoji bolji datum za potegnuti do pansiona Mamice gdje vas čeka zabava u stilu dvadesetih. Očekuje vas jelovnik Al Capone, Lucky Luciano, Great Gatsby, a detaljnije otkrijte na stranici.

Pod zidom - Popodnevni program traje do 15 h uz prikladne meze, a večernji od 22 h do 4 ujutro uz obećanje da će nahraniti i najgladnije. Detalje saznajte ovdje.

Makedonski restoran Sv. Nikola - Pinđur i maliđano, pljeskavica u tijestu i ostale makedonske poslastice očekuju vas u specijaliziranom restoranu u Zvonimirovoj ulici - cijeli jelovnik pronađite ovdje.

Ukoliko niste fan dočeka priključite se popularnoj Facebook grupi "Neću nigdi za Novu godinu"  i uživajte na vama svojsten način. 

Sve najbolje vam bilo!

Posjeti Gastro.hr