Kolumne 07. kolovoza 2018.

Za doručak: Ljetni mozaik od lisnatog tijesta i jaja

gastro postao gastro.24sata.hr
Ponekad više ne znam što napraviti za doručak i uvijek se nekako vrte iste stvari. I onda sam "otkrila" lisnato tijesto.

Prije sam lisnato uvijek koristila isključivo za slastice, no u zadnje ga vrijeme vrlo često upotrebljavam i za slane zalogaje. Ovo je verzija idealna za doručak, ali nitko vam ne brani da isto napravite za ručak ili večeru. 

 | Author:

Ovo je brza varijanta s kupovnim tijestom, pršutom, sirom, porilukom, cherry rajčicama i jajima na oko! Sve što morate je razvaljati tijesto, premazati ga razmućenim jajetom i poslagati ostatak namirnica. Pecite ga na 200 stupnjeva otprilike pola sata, dok ne porumeni i jaja se lijepo ispeku. 

 | Author:

 

Iskoristite odličnu ideju naše nove blogerice 50 shades of hunger, a ostatak recepata potražite na njenom Facebook i Instagram profilu!

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.