Najave 08. studenoga 2023.

Četvrtkom se u Maredu uživa uz vrhunske steakove

Maredo
Maredo Steak Nights - nova slasna tradicija u poznatom zagrebačkom restoranu foto: Press
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon prošli mjesec uspješno uvedenih tematskih večeri Sushi Nights srijedom, zagrebački Maredo započinje još jednu slasnu tradiciju na tjednoj bazi - Steak Nights, s kojima kreću već ovog četvrtka

Nakon uspješno uvedenih Sushi Nights tematskih večeri, zagrebački Maredo, poznati gurmanski kutak za sve ljubitelje vrhunske hrane, sa zadovoljstvom najavljuje novo poglavlje u svojoj ponudi – Steak Nights. Počevši od ovog četvrtka 9. studenoga ljubitelji vrhunskih komada mesa uživat će u ponudi steakova u režiji chefa Marija Mihelja.

 

Maredo Sushi Symphony Možda vas zanima... Izvrsnu srijedu navečer proveli smo uz Maredo Sushi Symphony Recenzije

 

Zabava i zadovoljstvo na tanjuru i oko njega. Zadovoljavajući želju svojih gostiju za novim, izuzetnim doživljajima, Maredo uvodi Steak Nights svakog četvrtka od 20 sati. Po cijeni od 39,00 EUR po osobi, ljubitelji mesa imat će priliku uživati u 4 slijeda koji obećavaju putovanje kroz najfinije teksture i arome koje meso može ponuditi.

 | Author: Press U zagrebačkom Maredu sve je spremno za prvu večer posvećenu vrhunskim komadima mesa foto: Press

Za prvi slijed goste u četvrtak očekuje ručno sjeckani tartar od odležane junetine, hrskava košarica, vlasac, chili majoneza, dok se za drugi slijed priprema grubo mljevena ribeye mazalica, krema od mladog kajmaka, paprike paljene na sjenu, mladi luk.

Kao treći slijed stiže risotto od šumskih gljiva, flank steak tagliata, prah od vrganja, pečene gljive, a četvrti slijed bit će sočni bone-on rib-eye, hrskavi gratinirani krumpir, tamni umak s timijanom, sol s paljenim biljem.

"Maredo Steak Nights ne samo da će zadovoljiti vaše nepce, već će i svaku večer pretvoriti u posebno iskustvo koje se pamti. Uz pažljivo odabrane sastojke i majstorsko umijeće pripreme, svaki slijed je priča za sebe, ispričana jezikom najviših standarda kulinarskog umijeća", najavljuju iz Mareda te dodaju kako se mjesta mogu rezervirati na broj +385 99 457 4000. 

 

Chef Matija Bogdan Možda vas zanima... Chef Matija Bogdan u utorak gostuje u Maredu Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.