Najave 24. studenoga 2020.

Cijeniš food fotografiju? Svakako posjeti izložbu u Uraniji

foto: Izložba fotografija hrane, PROMO
gastro postao gastro.24sata.hr
Izložbu fotografija hrane možeš razgledati od 26. do 30. studenog u prostoru Uranije na Kvatriću.

Borimo se s 2020. godinom, ali ipak treba priznati kako je bila plodna podloga za mnoga kreativna rješenja i projekte. Jedan takav, virtualnu izložbu fotografija hrane, pokrenula je food blogerica i stilistica Janja Benić. Uključili su se brojni blogeri, prekrili su Instagram feed odličnim fotografijama, a uskoro se selekcija najboljih seli i u stvarni prostor – na zidove Uranije na Trgu Eugena Kvatrića 3/3.

 | Author: Izložba fotografija hrane, PROMO foto: Izložba fotografija hrane, PROMO

Od prijavljenih fotografija je žiri, koji su činile fotografkinje Maja Danica Pečanić, Sanja Bistričić i Carla Barber, odabrale su finalnih 20. Biti će izložene u Uraniji, a posjetitelji će ih moći kupiti po cijeni od 150 kuna. Sve će prihode organizatori donirati udruzi Mali zmaj, društvu za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece. 

Najbolje pak će tri fotografije biti proglašene na sam dan otvaranja, 26. studenog, putem javljanja uživo na Instagram profilu Janjolinka

 | Author: Izložba fotografija hrane, PROMO foto: Izložba fotografija hrane, PROMO

Izložba traje od 26. Do 30. studenog, a moći će se razgledati između 12 i 18 sati. Iznimka je petak, 27. studenoga, kada će biti otvorena od 12 do 15 te između 18 i 20 sati.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.