Najave 27. rujna 2023.

Dođi u Papavero i pojedi pizze koliko god želiš!

Pizza
Pizza iz zagrebačkog Papavera foto: Instagram @papavero_zagreb
gastro postao gastro.24sata.hr
Odličan event za sve ljubitelje pizze - u zagrebačkom Papaveru u četvrtak 28. rujna nude neograničene količine pizze po cijeni od 12 eura po osobi

Omiljena zagrebačka destinacija za fine pizze i druge talijanske specijalitete, Papavero, ponovno organizira event na koji su dobrodošli svi ljubitelji pizze. Naime, ponukani ranijim uspjehom ovakvog eventa, ponovno sutra, u četvrtak 28. rujna od 18 sati, organiziraju 'all you can eat' event. Dođeš, platiš 12 eura po osobi i jedeš pizzu koliko god te je volja.

"Cilj ovog eventa je probati sve vrste naših tijesta te razne kombinacije okusa. Okusi se ne biraju jer želimo da probate nešto drugačije, ali naravno poštujemo ako nešto ne jedete ili ne volite na pizzama.

Event je idealan za grupe ljudi, jer što je više ljudi za stolom, više različitih pizza dobivate! Dođi gladan i dovedi gladnu ekipu, ostalo je na nama“, poručuju iz Papavera te dodaju kako su rezervacije – obavezne.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.