Najave 16. veljače 2021.

Krauthaker Julija - elegantna kreacija od tri sorte muškata

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Otvaranje i ispijanje pjenušca uvijek asocira na posebne trenutke. Svojim će nježnim perlanjem mjehurića u čaši uljepšati svako druženje ili obiteljsko okupljanje, a može biti i pratnja laganim desertima.

Pjenušac Krauthaker Julija proizveden je u vinariji Krauthaker charmat metodom od triju muškatnih sorti: muškat žuti, muškat ottonel i muškat bijeli. Svježina i muškatni miris u kombinaciji s finim mjehurićima i nižim postotkom alkohola od 11%, čine ovo pjenušavo vino laganim i osvježavajućim. Ostatak neprovrelog šećera mu daje dodatnu punoću i zaokruženost, a fine nijanse muškatnih aroma, i slast neprovrelog sladora, čine ga pogodnim za gotovo bezbrižno uživanje.

 | Author: Promo foto: Promo

Vinarija Krauthaker je već dugi niz godina sinonim za vrhunsku kvalitetu, napredne pristupe i inovacije u vinogradu i podrumu, pa ne čudi da butelju njihovog pjenušca Krauthaker Julia krasi moderan i jednostavan dizajn te minimalistička etiketa. 

„U našoj se vinariji redovito eksperimentira i to je za nas nužno. Uvijek tražimo nešto novo, posebno i drugačije što bismo mogli ponuditi našim kupcima. Nijedna godina nije ista i svaka nosi svoje specifičnosti, a mi se trudimo od svake izvući najbolje i održati ujednačenu i postojanu kvalitetu“, kaže Martina Krauthaker Grgić, enologinja vinarije Krauthaker. 

Osim pjenušca Krauthaker Julia, u vinariji Krauthaker poznatoj predstavnici vinarske tradicije kutjevačkog kraja, nastaje pomno promišljenih 25 etiketa vina tako da mogu biti pratnja svim jelima u svakom trenutku i prilici. Više informacija pronađite na: Više informacija pronađite na: https://www.krauthaker.hr/

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.