Najave 08. veljače 2021.

Najslađe ideje za Valentinovo nalaze se u Eurospinu

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Bliži nam se Dan zaljubljenih - još jedna prilika za romantično uživanje u ukusnim delicijama. Eurospin, hrvatskih diskontni lanac talijanskih korijena, pripremio je neodoljivu ponudu koja će osvojiti sve romantične duše.

Bilo da 14. veljače odlučite provesti u prijateljskom okruženju, sami ili pak s boljom polovicom, donosimo vam ideje za najukusnije poklone koje možete pronaći u najnovijem Eurospinovom katalogu koji vrijedi od 11.veljače do 17.veljače. 

Poznato je kako čokolada potiče lučenje hormona sreće, a ovu neodoljivu slasticu pronađite u Eurospinu u obliku slatkih pralina.

Čokoladne praline Cuore 200 g za samo 11,99 kn

 | Author: Promo foto: Promo

Ako ste pak pravi romantičar oduševit će vas srcoliki oblici čokoladnih delicija koje možete pronaći u ograničenim količinama.

Keksi s kakaom i čokoladom 350 g za 9,99 kn
   | Author: Promo foto: Promo

Čarobna kombinacija čokolade i jagoda primamljiv je spoj okusa koji uvijek osvaja sva nepca.

Jagode 250 g za samo 7,99 kn

   | Author: Promo foto: Promo

Uz čokoladu i jagode, Valentinovo je idealno vrijeme za uživanje i u romantičnoj čaši pjenušca. 

Pjenušavo vino Prosecco doc 750 ml za 20,99 kn

 | Author: Promo foto: Promo

Cjelokupnu ponudu slasnih delicija i brojnih poklon ideja poput mirisnih voda za tijelo ili plišanih igračaka za najromantičniji dan u godini za vas ili vaše najmilije pronađite u novom Eurospinovom katalogu.

Ono što izdvaja Eurospin od ostalih trgovina je kvalitetan i bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po najpovoljnijim cijenama koji je nastao u suradnji s brojnim hrvatskim dobavljačima kako bi se prilagodio potrebama i navikama hrvatskih kupaca. Svi ljubitelji Pametne kupnje mogu uživati u proizvodima vlastitih robnih marki u trenutno sedam otvorenih Eurospin trgovina u Hrvatskoj: Zadar, Požega, Samobor, Velika Gorica, Zagreb, Križevci i Poreč. 

Eurospin Hrvatsku zapratite i na službenom Facebook i Instagram profilu.

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.