Najave 14. kolovoza 2023.

Nova doza drame u kuhinji, počinje MasterChef 2023.!

MasterChef 2023.
Strogi i pravedni članovi žirija hrvatskog MasterChefa - slavni chefovi Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović foto: Nova TV
gastro postao gastro.24sata.hr
Članovi žirija hrvatskog MasterChefa Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin najavljuju nikad napetiju sezonu - u MasterChef kuhinju ulazi 24 kandidata, a emitiranje kreće uskoro! Jedva čekamo!

Svjetski poznati zabavni kulinarski show MasterChef otvara svoja vrata po šesti put u svojoj hrvatskoj inačici. Mentori MasterChefa, poznati chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin imaju pune ruke posla jer ispred njih stižu brojni kandidati željni kuhanja, dobre zabave i žestokog natjecanja i to sve u borbi da osvoje titulu nove kulinarske zvijezde, odnosno titulu šestog MasterChefa.

 

MasterChef Maja Šabić Možda vas zanima... Pobjednica MasterChefa sanja o vlastitoj slastičarnici Najave Maja Šabić Možda vas zanima... Maja Šabić: "Riža s piletinom je super rješenje za prvu pomoć!" Špajza

 

Emisija s novom sezonom donosi brojna iznenađenja koja će začiniti ovo uzbudljivo televizijsko kulinarsko natjecanje. Tijekom sezone kandidati će brusiti svoje kulinarske vještine pod budnim okom stručnih mentora. No na tronu ima mjesta samo za najbolje.

Kandidati će morati proći kroz brojne izazove i savladati nemilosrdnu utrku s vremenom ispod MasterChef sata koji će ovu igru učiniti još uzbudljivijom. Nova sezona MasterChefa donosi brojne konceptualne novitete, istovremeno zadržavajući vrijednosti i kvalitetu po kojima je show prepoznatljiv.

Zahtjevne audicije

Gledatelji prvo imaju priliku pogledati 6 napetih emisija koje nam donose pregled audicija na kojima ćemo svjedočiti veselim licima natjecatelja koji su uspjeli zadiviti žiri i osvojiti bijelu MasterChef pregaču, te ući u sljedeći krug natjecanja.

"Dobrodošli u svijet gastronomije, dobrodošli u MasterChef!", riječi su kojima će žiri pozdraviti kandidate koji su svoje snove došli ostvariti u hit emisiji Nove TV.

"Želim izaći odavde kao veliki kuhar", izjava je jedne od kandidatkinja nove sezone MasterChefa, a s istom idejom i ambicijom mnogi su pristupili audicijama.

 | Author: Nova TV Žiri hrvatskog MasterChefa - Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin foto: Nova TV

Emocije na tanjuru

Tko je uspio uspješno pokazati svoj talent žiriju, tko će pokazati svoju priču i emociju na tanjuru, vidjet ćemo uskoro u emisijama koje su nastale u najtoplijem studiju Nove TV, u kuhinji MasterChefa. Žiri traga za kandidatima koji će pokazati strast, talent, motivaciju, želju za novim iskustvima i ljubav prema kreiranju jela.

"Naša dužnost kao kuhara je da dijelimo znanje jedni s drugima i s generacijama koje dolaze", govori žiri koji najavljuje sezonu s pregršt lekcija iz koji svi možemo nešto naučiti.

 

Božićna kugla Melkiora Bašića Možda vas zanima... Recept Melkiora Bašića za slastičarske odlikaše Recepti Chef Melkior Bašić Možda vas zanima... Melkior Bašić: "Drago mi je da ljudi rade fritule prema receptu moje bake!" Špajza

 

24 kandidata u MasterChef kuhinji

U novoj sezoni popularnog showa top 24 kandidata ući će u MasterChef kuhinju te boraviti u MasterChef vili do kraja svog sudjelovanja u showu. Tko će iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i unaprijediti svoju ljubav prema kulinarstvu uz mentorstvo najboljih gastro profesionalaca, a koga će zahtjevni izazovi koštati ispadanja iz showa, saznat ćemo uskoro.

Kutija iznenađenja, test kreativnosti, stres test, gastro dueli i uzbudljivi izazovi za imunitet samo su neki od izazova koje očekuju kandidate kroz sezonu koja donosi i neka iznenađenja koje će dodatno začiniti njihovu gastro pustolovinu kojoj ćemo svjedočiti kroz 61 epizodu.

 | Author: Nova TV Chef Stjepan Vukadin foto: Nova TV  | Author: Nova TV Chef Damir Tomljanović foto: Nova TV

Show koji mijenja život

Pobjednik sezone osvaja novčanu nagradu i titulu MasterChefa koju su u dosadašnjim sezonama osvojili Šime Sušić, Nikola Lesar, Iva Pehar, Ivan Temšić i Maja Šabić. Brojni kandidati su nakon sudjelovanja u MasterChefu promijenili svoje karijere jer show ih je stepenicu više približio njihovoj viziji da žive kuhanje.

Uskoro ćemo saznati koji talenti se sve kriju među natjecateljima šeste sezone. Tko će pokazati svoju strast i predanost kuhanju, tko su kandidati koje ćemo pratiti i za koje ćemo strastveno navijati tijekom uzbudljive šeste sezone MasterChefa, saznat ćemo uskoro jer najpoznatija svjetska TV kuhinja opet otvara svoja vrata u Hrvatskoj!

 | Author: Nova TV Chef Malkior Bašić foto: Nova TV

 

Gorana Milaković Možda vas zanima... Goge u svom splitskom bistrou priprema ludi brunch s kolegama iz MasterChefa Najave Chef Melkior Bašić Možda vas zanima... Novi transfer: Chef Melkior Bašić prešao u Aminess! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.