Najave 29. prosinca 2023.

Od hrane do dobre zabave: Znamo sve što je Ledeni park pripremio za doček

Ledeni park na Tomislavcu
Ledeni park na Tomislavcu foto: Josip Mikačić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Najmlađi će u podne uživati uz Ivanku i Mrleta i njihove Kišne razdragance, a oni nešto stariji moći će uklizati u novu godinu, uz odličnu glazbu, fritule i druge poslastice

Dok se lagano opraštamo od 2023. godine, prateći ritam blagdanske euforije, s uzbuđenjem donosimo ekskluzivni program za doček Nove godine na Ledenom parku. Kao jedna od najposebnijih lokacija na zagrebačkom Adventu, Ledeni park već je osvojio srca posjetitelja svih uzrasta. Ovo čarobno mjesto, koje se već etabliralo kao glavno okupljalište obitelji, mladih i najmlađih posjetitelja, postalo je ne samo simbol zajedništva, već i vrhunskog veselja tijekom cijele blagdanske sezone.

 | Author: Neva Žganec/PIXSELL U Ledenom parku posjetitelji će moći doslovno uklizati u novu godinu foto: Neva Žganec/PIXSELL

Na Staru godinu, 31. prosinca, u prijepodnevnim satima te točno u podne, najmlađe posjetitelje očekuje pravi novogodišnji tulum s Ivankom, Mrletom i Kišnim razdragancima. Kišni razdraganci predstavljaju nastavak uspješne slikovnice i CD izdanja sa 10 pjesama iz 2019. godine, objavljenih pod okriljem Dallas Recordsa.

Mališane očekuje interaktivni doček u podne, tulum kroz ples, igrice i razgovor, a program počinje u 11:30 sati. U podne će biti tradicionalno odbrojavanje, a nakon toga fotografiranje s Ivanom Mazurkijević i Mrletom. Osim vesele ekipe razdraganaca, najmlađi posjetitelji imat će priliku uživati i u facepaintingu uz božićne vilenjake, dodatno upotpunjujući čaroliju Ledenog parka.

 | Author: Josip Mikačić/PIXSELL Ledeni park - bogata gastro ponuda foto: Josip Mikačić/PIXSELL

Kako bi blagdanska idila bila potpuna, organizatori su posvetili jednaku pažnju i odraslim posjetiteljima, kreirajući program koji će upotpuniti radost blagdana za sve generacije. Osim bogate i slasne ponude hrane tu je i posebna ponuda toplih pića, koktela i nezaobilaznog pjenušca, glazbeni program u ritmu najljepših domaćih i stranih blagdanskih hitova koji će posjetitelje sigurno rasplesati te nekoliko fotopointova od kojih izdvajamo poljubac ispod imele - idealan za zaljubljene parove.

Novogodišnji program trajat će od 11 do 1 sat iza ponoći, no klizalište će, izvanredno te noći, biti otvoreno sve do 2 sata ujutro kako bi posjetitelji mogli doslovce uklizati u novu godinu. 

 | Author: Igor Šeler Ledeni park foto: Igor Šeler

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.