Najave 25. listopada 2023.

Oktoberfest dolazi u Vinkovce!

foto: Unsplash
gastro postao gastro.24sata.hr

STOP SHOP donosi dobar shopping, ali još bolji street food, piće i zabavu u vašu omiljenu shopping oazu 

Najbolji početak vikenda svojim je vjernim kupcima pripremio vinkovački STOP SHOP! U petak, 27. listopada posjetite svoju omiljenu shopping oazu, STOP SHOP, u Ulici Alojzija Stepinca 201 u Vinkovcima, gdje vas očekuje atmosfera pravog münchenskog Oktoberfesta. Za sve kupce i posjetitelje osiguran je dobar provod i najbolji afterwork. Uz odličnu ponudu koju su pripremili zakupci vinkovačkog STOP SHOP-a, očekuje vas ukusni street food i osvježavajuće pivo. 

 | Author: Unsplash+ foto: Unsplash+

Povedite obitelj i prijatelje, obavite pravi jesenski shopping i uživajte u nezaboravnom početku vikenda u vašoj omiljenoj shopping oazi. Nakon obavljene kupovine u STOP SHOP trgovinama, za vas su osigurani omiljeni street food specijaliteti i osvježavajuće piće. U petak, 27. listopada, sačuvajte svoje račune. Svaka kupnja od 20 eura, bez obzira na broj i iznos pojedinačnih računa, donosi ti početak vikenda ispunjenog okusima. Budite brzi, jer častimo samo do isteka zaliha! 

Nezaboravni trenuci očekuju vas u STOP SHOP-u Vinkovci! Dođite na dobro znanu adresu – Ulica Alojzija Stepinca 201, u petak 27. listopada od 16 do 20 sati i uživajte u Oktoberfestu sa svojima najmilijima! 

 | Author: Pexels foto: Pexels

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.