Najave 29. listopada 2020.

Otvoren je Rougemarin Doma u Petrinjskoj!

; Proizvodi koje je Rougemarin dostavljao u vrijeme karantene foto: Marijana Zlomislić
gastro postao gastro.24sata.hr
Tim Marina Medaka otvorio je Rougemarin Doma, trgovinu specijaliziranu za kućno kuhanje, u kojoj će se moći kupiti polugotovi i gotovi proizvodi

Tim Rougemarina je ovog proljeća, u vrijeme lockdowna, pripremao i dostavljao polugotova i gotova jela. Komentari na njihov bolonjez, marinirano meso, domaća peciva i juhe bili su i više no pozitivni, pa ne čudi što su ideju detaljno razradili. U prostoru nekadašnjeg Rougemarin Cityja u Petrinjskoj otvorili su Rougemarin Doma, trgovinu specijaliziranu za, kako kažu, kućno kuhanje.

Riječ je o još jednom dinamičnom i prilagodljivom konceptu koji će obuhvatiti sve što Rougemarin godinama nudi gostima - ukusnu, s pažnjom pripremljenu hranu od lokalnih i sezonskih namirnica. Dio će biti pakiran u posudicama i staklenkama, kako bi kupci jelo mogli dovršiti kod kuće, a dio će se pripremati i posluživati odmah. Njihovim riječima, Rougemarin Doma je "mjesto za sve one koji vole kuhati, kao i za one koji ne vole". 

[WE ARE OPEN] Od danas otvaramo vrata naše trgovine specijalizirane za kućno kuhanje. Kroz iduća dva tjedna radimo u...

Objavljuje Rougemarin DomaSrijeda, 28. listopada 2020.

Još se uhodavaju, testiraju proizvode i pozivaju kupce da im daju feedback putem društvenih mreža. Od sljedećeg pak tjedna kreću s posluživanjem hrane u samom prostoru, a u pitanju su njihovi dobro poznati burgeri, pizze, rižoto... Oni koji ne žele ili ne mogu jesti u samom prostoru Rougemarin Doma, jela će moći naručiti i brzinski preuzeti. 

Rade od ponedjeljka do subote od 8 do 22 sata. Uskoro više!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.