Najave 11. studenoga 2016.

Studeni u Dubravkinom Putu, najljepšoj zagrebačkoj oazi

Dubravkin Put
foto: facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Istinski gurmani će u zagrebačkoj jeseni pronaći nešto za sebe iz bogatog programa koji im je pripremila ova poznata restauracija

Pod vodstvom sjajne šefice Priske Thuring, Dubravkin je Put ne samo povećao porcije, nego i doslovno procvjetao, pa se niti ne čudimo ovako sjanom rasporedu za ovaj inače tako kišovit i dosadan mjesec. Pa, pogledajmo...

Dubravkin put | Author: facebook foto: facebook

17. studeni

Renomirani istarski vinar Ivica Matošević je u Zagrebu i ovom restoranu rado viđen gost ,no ovaj puta dolazi sa nečim sto se može nazvati ‘blagom’ – vinima iz vlastite arhive koja do sada nije nigdje otvorio i predstavio. Ivica sa sobom donosi dio svoje povijesti i duh svog podruma smještenog u pitoresknom istarskom selu Krunčići.

Dubravkin Put | Author: facebook foto: facebook

Aura, Alba, Grimalda, Antika i mnoga druga vina biti će pažljivo sljubljena uz autorski menu šefice kuhinje. 

25/26. studeni

Tijekom Međunarodnog festivala i kulinarstva Vino.com što se održava u zagrebačkoj Esplanadi, neki od vinara koji sudjeluju na njemu, istog će vikenda posjetiti i Dubravkin put. Tako su na 25. studenog gosti Bibich, Trapan i Ščurek, a dan kasnije Tomić, Krauthaker i Coronica.

Dubravkin Put | Author: facebook foto: facebook

26. studeni - do siječnja 2017.

Advent u Zagrebu tradicionalna je manifestacija koja je našu metropolu digla u vrh svjetske popularnosti u ovo doba godine. Duvravkin put će i ove godine svojom ponudom hrane i pića napraviti ovaj sjajan događaj - još ljepšim! Na kojoj ćete lokaciji moći probati njihove delicije - saznat ćete uskoro!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.