Najave 24. listopada 2023.

Tko zna? Suzy zna!

Suzy Josipović Redžepagić
"Kuharica mama zna" foto: Mozaik knjiga
gastro postao gastro.24sata.hr
Počela je pretprodaja "Kuharice mama zna" jedinstvene i neponovljive Suzy Josipović Redžepagić. Najbrži sretnici moći će je prelistati 10. studenoga

"Dobro došli u kuhinju Suzy Josipović Redžepagić. Udobno se smjestite i prepustite bogatim mirisima i okusima kojima obiluju njezina jela. Neka su hrvatska, neka francuska, neka pak azijska, ali sva su iz srca. Postavite stol, okružite se najmilijim vam ljudima i jelima poručite sve što ne možete pretočiti u riječi", tako nakladnik Mozaik knjiga najavljuje svoje najnovije slasno izdanje - "Kuharicu Mama zna" autorice Suzy Josipović Redžepagić koja će vrlo skoro ugledati svjetlo dana. 

 | Author: Mozaik knjiga "Kuharica mama zna" donosi 600 recepata Suzy Josipović Redžepagić foto: Mozaik knjiga

Suzy je poznata, javna osoba, vodi kulinarske radionice, organizira food festivale... Eto, nedavno je, u njezinoj organizaciji održan uspješan Food Film Festival na zagrebačkom Tuđmancu gdje se uživalo u odličnoj hrani i sjajnim filmovima. No prije svega Suzy je ponosna mama 3 predivne kćeri, te baka dvoje unučića, a svoje najmilije rado okuplja oko obiteljskog stola gdje ih uveseljava finom, domaćom hranom.

U ovom proširenom i dopunjenom izdanju nezaobilazne "Kuharice mama zna" Suzy donosi 600 provjerenih slanih recepata kojima je ispričana nježna priča o ljubavi, toplini i snazi koju donose obitelj i prijatelji.

"Nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno, naravno! Ali zato sve isprobano nebrojeno puta i začinjeno s puno ljubavi, zanosa i strasti bez kojih, uostalom, nema ničega što vrijedi", poručuje Suzy Josipović Redžepagić, autorica nekih od najprodavanijih domaćih kuharica posljednja dva desetljeća.

Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njezinih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti kako svojim prijateljima i obitelji, tako i čitateljima. "Kuharica mama zna" donosi 600 recepata koji su obilježili njezin život. Planiran početak isporuke je oko 10. studenog.

 

Food Film Festival Zagreb - radionica s poznatim chefovima Možda vas zanima... Poznati chefovi kuhali na Food Film Festivalu Špajza Food Film Festival Zagreb Možda vas zanima... Bolje ne može - odlična hrana i filmovi pod vedrim nebom! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.