Najave 29. studenoga 2023.

Zagrebački Al Dente nudi pizzu s bijelim tartufima!

pizza
Pizza s bijelim tartufima iz Al Dentea foto: Instagram @aldentezagreb
gastro postao gastro.24sata.hr
Zagrebački Al Dente sinonim je za odličnu pizzu i tjesteninu, a odnedavno nude novu sezonsku pizzu s bijelim tartufom, kao i onu s lososom

Odlična nova pizza stigla je u zagrebački Al Dente, jednu od ponajboljih zagrebačkih restorana i mjesta za uživanje u sjajnoj pizzi, tjestenini, drugim slanim zalogajima, desertima… Naime, od 25. studenoga svoju ponudu Al Dente je proširio jednom sezonskom pizzom s dodatkom – bijelih tartufa.

Pizza bijeli tartuf sadrži kremu od bijelih tartufa, fior di latte, kremu od ljubičastog batata, pesto genovese, kremu od mrkve i Aperola te se na nju prilikom posluživanja riba i svježi bijeli tartuf. Sjajna kombinacija vrhunskih sastojaka po cijeni od 33 eura.

Također, nova na meniju Al Dentea je i Pizza losos, po cijeni od 19 eura, koja sadrži datterino žute rajčice, fior di latte, svježi losos, krema od avokada i wasabija te komorač mariniran u limunu

Inače, bijeli tartuf je najcjenjenija, najrjeđa, najkvalitetnija te najskuplja gljiva na svijetu. Sezona mu traje od rujna do kraja siječnja. Nepravilnog je oblika, a miris je specifičan i intenzivan. Na svjetskom tržištu postiže visoke i nepredvidive cijene. Sada kad to znamo, malo nam je jasnija i cijena ove posebne pizze u Al Denteu.

 

Možda vas zanima... Probali smo pizzu s pistacijom u restoranu Al Dente Recenzije

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.