Recenzije 04. lipnja 2019.

Franko's, Zagreb: Ovu pizzu fakat moraš probati!

foto: Domagoj Jakopović Ribafish

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
U Branimirovoj ulici na broju 71A postoji, ne pizzerija, nego butik pizza! Ovo stvarno treba doživjeti...

I dok stišavamo dojmove, želimo naglasiti da je ono što su u zagrebu bile Duksa i Karijola, zatim O'Hara, pa Papavero, sada opasno napada Franko's u blizini Autobusnog kolodvora i Zavrtnice.

Ozbiljna pizza brutalnog, elastičnog tijesta, uzorka poput tajica Alke Vuice i fantastičnog nadjeva, miksa najboljih hrvatskih i talijanskih namirnica.

 | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish

Cijena jest visoka, ali namirnice su stvarno sam vrh, dok je uparivanje s koktelima, vinima i pivima među najboljima, ako ne i najbolje u gradu - svaka čast. Naravno, obratite pažnju na visokokvalitetnu peć u kojoj se pizze peku na temperaturama većim od 500 stupnjeva Celzijusa!

 | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish

Za kraj - deserti velikog Roberta Hromalića! Ako vam je dečko zaboravio na godišnjicu, znate gdje ga trebate voditi!

 | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish  | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish  | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish

 

Za kraj, upitali smo pizaiolla Borisa Ivaškovića da nam kaže koja je tajna najboljih pizza:

 

   

 

 

 

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • smibdone 12:42 06. Lipanj 2019.

    Znači, uređenje je fantastično, MENU je odličan i kreativan, osoblje je pristojno, ali pizze su KATASTROFALNE! S obzirom da je krušna peć, ne mogu shvatiti zašto su pizze bezukusne i toliko loše. Ajde da jedna pizza košta 40ak kuna pa ... prikaži još! je loša, to je prihvatljivo. ALI, pizzu sa šunkom i sirom platiti 82kn, a za tu cijenu dobiti nešto što je pokušaj pizze je prestrašno. Ne bih pisala ovo da nije uspoređena s jednom Duksom ili O'Harom... Hvala i lijepi pozdrav s nadom da će se popraviti :)