Recenzije 19. studenoga 2018.

Time: All you can eat sushi i drugi noviteti u poznatoj meki sladokusaca

foto: Time
gastro postao gastro.24sata.hr
Svakoga ponedjeljka u Timeu jedite sushija koliko možete za svega 200 kuna, a tu su i proširene vinska i lista ginova!

Popularni noćni, ali i dnevni lokal Time, smješten na svega par koraka od strogog centra metropole, ovog studenog ima par sjajnih noviteta. Sa sushijem smo odavna i više nego zadovoljni, ali sada su tu i posebne kobasičice i fenomenalan grah! No, krenimo od početka...

 | Author: Time foto: Time

Bento box sushi kombinacije za brzi ručak
Izvrstan odabir za sve ljubitelje sushija - izbor od 6 različitih kombinacija i veličina bento boxova prije kojeg serviraju mini miso juhu za osvježenje i maksimalni užitak u svježe pripremljenom sushiju. Odaberite svoju omiljenu kombinaciju po cijeni od 80 do 180 kuna.

All you can eat sushi monday
Začinite ponedjeljak ovom sjajnom ponudom koja je dostupna svaki ponedjeljak od 17 sati i isključivo za sushi pultom. Samo za vas, sushi majstori Timea pred vama pripremaju omkase sushi dok god vi to želite. Ovaj omakase format, po izboru sushi majstora, košta 200 kuna po osobi.

 | Author: Time foto: Time

Nova vinska lista
S obzirom na široki raspon stilistike Timeovih jela i njihovu posebnost te kulturu stola gostiju koji očekuju dodatni doživljaj, obogatili su svoju vinsku kartu prije svega novim stilistikama protkanim kroz visoku kvalitetu vina. Sveprisutan porast želje za uparivanjem vina s jelom kroz koji gosti žele dodatne senzacije traži raznolike izričaje od vina. Prije svega zastupili su naše hrvatske proizvođače što smatraju svojom obavezom, a prošarali su i svijet putem vina iz susjedne Slovenije, Austrije, Mađarske, Italije, Njemačke, Španjolske, Portugala, Novog Zelanda, Chilea i Japana u želji da gostima omoguće dobar omjer cijene i kvalitete. 

Time Gin & Tonic karta
"Naša nova ginova i tonika nudi preko 50 etiketa gina i 20+ tonika s različitim okusima i količinama šećera. Svaki odabrani gin tonik ćemo servirati savršeno - u visokoj čaši koja će osigurati da mjehurići iz tonika ne pobjegnu prebrzo, s velikom kockom leda koja će se topiti polako da ne razvodni piće i uz isključivo svježe dodatke koji svojom snagom naglašavaju arome odabrane kombinacije." rekao nam je vrsni poznavatelj materije, gospodin Vedran Gulin.

Gin Tasting Thursdays
Zabavno edukativni format u kojem svaki četvrtak predstavlja po 3 gina s naše karte. Osim povoljnijih cijena nudi se i tasting format u kojem možete naručiti paket sva 3 gina i tonik koji se po jedinstvenoj cijeni prezentiraju zajedno kako biste ih mogli uspoređivati i zabaviti se u prepoznavanju njihovih specifičnosti i aroma uz pomoć osoblja koje će vam ispričati njihove specifičnosti.

Na kraju, osoblje Timea nam je predstavilo i dio asortimana s kojim će nastupiti na predstojećem zagrebačkom adventu:

GRAH 
Time fusion verzija svima omiljenog jela na žlicu u kojoj grah je Trešnjevac kuhan s carskim mesom, lukom i avokadom uz dodatak vrhnja za osvježenje i ancho chili paprika za blagu pikantnost.

 | Author: Time foto: Time

KOBASICA SARMA 
Kobasica od svinjetine s kremom od kiselog kupusa u dugačkom brioš pecivu dodatno začinjena salata od kiselog kupusa s ajvarom uz kosani buncek i vrhnje.

 | Author: Time foto: Time

THAI KOBASICA 
Curry kobasica od svinjetine i junetine u dugačkom brioš pecivu s ananas coleslaw salatom i BBQ umakom uz Peanut butter, prženi luk, feferone i korijander.

 | Author: Time foto: Time

BAO BUNS 
Sendvič s carskim mesom i chistorra kobasicom u tijestu kuhanom na pari uz dodatak coleslaw salate i domaćeg BBQ umaka.

 | Author: Time foto: Time

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.