Recepti Najfiniji blagdanski kolači s kavom 21. prosinca 2021.

Blagdansko druženje Gastrolovaca uz kavu i božićne kolače

; Omiljene božićne kolače naši blogeri spojit će s aromatičnom Franck Jubilarna kavom foto: Marko Prpić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Omiljene blagdanske slastice koje prizivaju djetinjstvo naši blogeri spojit će s aromatičnom Franck Jubilarna kavom

Blagdani su vrijeme kada se rado prisjećamo lijepih trenutaka provedenih s najmilijima, uspomena na obiteljske večere i tradiciju koju njegujemo iz godine u godinu. Određeni mirisi odmah nas vrate u te blagdanske dane, a to su svakako miris svježe pečenih kolača i topla kava koja nas budi na božićno jutro. 

Ove godine sve te nostalgične mirise spajamo u jedno i s našim Gastrolovcima pripremamo recepte slastica u kombinaciji s Franck Jubilarna kavom. Svoje najdraže božićne recepte iz obiteljske kuharice izvadili su blogeri Darko Debić (Samo jedan griz), Marie Wasler (Marie Wasler) i Željka Sivar (Sweety & Spicy). 

 | Author: Shutterstock Kava i čokolada odlična su blagdanska kombinacija; foto: foto: Shutterstock

Dok će nam Marie približiti nešto sjeverniju tradiciju s cimet rolicama, Željka će pripremiti poznati hrvatski klasik podravske kocke, a Darko će nas oduševiti s čak dva blagdanska kolača s kavom - kardinal šnitama i božićnim panjem

Ako i ti jedva čekaš blagdanske dane i jednostavno obožavaš slastice i kavu, pripremu kolača s našim blogerima moći ćeš uskoro gledati u videu. Božićno druženje organiziramo u suradnji s Franck Jubilarna kavom, a slasne recepte ćeš uskoro moći pronaći i na našem portalu. 

Blagdanske recepte blogeri rade u suradnji s Franck Jubilarna kavom. Mirisna Franck Ciglica odličan je napitak za buđenje, ali i dodatak božićnim kolačima. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.