Špajza 19. siječnja 2024.

Kuhanjem u Tesli stekla slavu na TikToku

Alyssa Lauren
Tiktokerica Alyssa Lauren slavu je stekla kuhajući u svojoj Tesli foto: TikTok @alyssalauren
gastro postao gastro.24sata.hr
Tiktokerica Alyssa Lauren u svojoj jurilici ima mini kuhinju u kojoj prži piletinu, grila morske plodove, guli krumpire... i sve to pojede do odredišta!

Ona svoju Teslu vozi, ali u njoj i kuha jednostavne obroke, te ih pojede do odredišta! TikTokerica Alyssa Lauren pronašla je uistinu neobičan način da se istakne u moru influencera i njezina metoda donijela joj je mnoštvo novih followera.

Njezina videa kako kuha u autu postala su viralna – njezine (nove) pratitelje jako zanima što će sljedeće skuhati. U videima Alyssa prvo pripremi hranu, potom je skuha, a na kraju i pojede te je tim konceptom zaludjela svoje pratitelje na Instagramu i TikToku.

 

led Možda vas zanima... Jeste li čuli za grilani led? I mi se još čudimo... Špajza

 

Dok kuha, ne vozi

Kako bi sve ovo uspjela, snalažljiva tiktokerica nabavila je mini prijenosnu kuhinju koju postavi između vozačkog u suvozačkog sjedišta te se potom baci na pripremu jela. A ako misliš da priprema zalogaje poput sendviča ili salata – u krivu si!

@alyssalauren where’d we go wrong 😭 #vlog #cooking #koreancorndog #koreanfood ♬ original sound - Alyssa Lauren

Alyssa priprema zalogaje koji zahtijevaju termičku obradu, poput pilećih kroketa u mrvicama od cheetosa, korejske corndogove, grilane morske plodove…

 

Najtraženiji recepti u 2023. Možda vas zanima... Doznali smo koja su jela bila hit u 2023. godini! Špajza

 

Sjecka, kuha, prži...

U svom skupocjenom automobilu s bijelim presvlakama Alyssa sjecka sir i meso, mladi luk, prži kobasice, guli krumpire, sjecka češnjak, priprema pileće filete… pa se mnogi znatiželjnici pitaju kako unutrašnjost svoje Tesle održava čistom.

Također, iz istog razloga, muči ih i količina ulja koju koristi za prženje hrane te se pitaju i kako uspije kasnije prozračiti automobil. A nije baš i najvještija kuharica, no to je ni ne brine.

@alyssalauren is it supposed to look like that? #tesla #koreanfood #koreancorndog #corndog #foodie #foodies #foodtiktok #foodtok #easyrecipes #funrecipes #food #recipes #lazypotnoodle ♬ original sound - Alyssa Lauren

No sudeći prema tome kako njezina videa Alyssi donose brojne pratitelje, većina smatra da ju nije ni briga (svaki video s kuhanje u Tesli pogledan je više od milijun puta!). Mi bismo i dalje ipak radije kuhali u svojoj kuhinji…

@alyssalauren not the hot cheeto fingers with the white seats #tesla #Foodie #foodies #foodtiktok #foodtok #EasyRecipes #funrecipes #food #hotcheetos #friedchicken #recipes #lazypotnoodle ♬ original sound - Alyssa Lauren

 

Feta eggs Možda vas zanima... FETA EGGS - najnoviji food trend na TikToku Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.