Špajza 10. listopada 2017.

Ljepota glumice Priyanke Chopre dolazi iz kuhinje

zelenakuhinja.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
Slavne osobe ne koriste za uljepšavanje samo skupe kozmetičke preparate, već i svima dostupne namirnice

Glumica Priyanka Chopra, koja se proslavila ulogom u seriji „Quantico“, svoje tamne lokne njeguje pivom i jajetom. „Čudno, ali pivo i jaja su odličan regenerator. Doduše, onda smrdim kao da sam upravo vratila iz noćnog izlaska i spremala si doručak“, otkrila je lijepa Indijka.

 

Here's lookin at u kinda day....

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on


Isti tretman možete si priuštiti i vi. Za veći volumen, na vlažnu kosu nanesite 2-3 dcl piva i pričekajte pola sata, a zatim dobro isperite mlakom vodom. 


Neke od svakodnevnih namirnica kojima možete njegovati kosu su i spomenuta jaja, kokosovo i maslinovo ulje i banane. Mnogo toga iz kuhinje može spasiti i vaš ten, a na samom vrhu liste je med kojeg je dovoljno premazati po cijelom licu i nakon nekoliko minuta isprati običnom vodom. 

Možda vas zanima... Otkrijte zašto svaka kuhinja treba kokosovo ulje Špajza Maslinovo ulje Možda vas zanima... Maslinovo ulje od A do Ž - mala enciklopedija savjeta za ukusniju zimu None


Recept za ljepotu doslovno trebate potražiti u kuhinji.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.