Klub ljubitelja janjetine vas poziva na feštu: Postanite i vi član!

Promo
Prvo ovogodišnje druženje registriranih članova Kluba Ljubitelja Janjetine, kao i pristaša i simpatizera – imat će u sebi notu fašnika.
Vidi originalni članak

Maškare, ča mogu maškare? Čoporativno krkati janjetinu, eto što!

Prvo ovogodišnje druženje registriranih članova Kluba Ljubitelja Janjetine (KLJJ), kao i pristaša i simpatizera – imat će u sebi notu fašnika i klasičnih pet jela od janjetine!

U petak 5. 2. 2016. u dobrom raspoloženju proslavit će se vrijeme godine kada svatko ima priliku postati netko drugi, vrijeme kada se ovca može maskirati u vuka, a vuk u ovcu... Ipak, ne morate brinuti, u domu KLJJ-a, restoranu Pod mirnim krovom u Fijanovoj 7, neće vam zamaskirati piletinu pod janjetinu već servirati plodove tora koji savršeno odgovaraju vremenu i prigodi.

Bacite oko na fašnički meni Kluba Ljubitelja Janjetine:

1. Janjeća drhtalica

2. Kuhana dimljena janjetina iz paca ~ dinstani kiseli kupus, kuhani krumpir

3. Janjeće kobasice ~ krpice sa zeljem

4. Paška janjetina s ražnja ~ pečeni krumpir

5. Krafne punjene kremom od skute

Klub ljubitelja janjetine osnovan je 19. veljače 2015. godine u restoranu "Pod mirnim krovom"u Zagrebu. Klub ima službenu himnu „Ko bi reko, janje da se peče“, svog voditelja Davora Dretara Dreleta, ambasadora, ponosnog urednika vašeg omiljenog portala Gastro.hr Domagoja Jakopovića Ribafisha, i nekih 350 članova, koji istinski vole jesti sve od janjetine...

Već ovoga petka možete postati članom Kluba ljubitelja janjetine i uživati u raznim pogodnostima, tako da ako ste pravi janjičar – vidimo se u Fijanovoj 7. Tamburaški sastav pobrinut će se da fašničko druženje bude veselo, a Drele da atmosfera bude na nivou. Svoje mjesto rezervirajte već danas! Ideju koja vina piti uz janjetinu - potražite na ovom linku!

Restoran "Pod mirnim krovom"
Telefon: 01 23 16 269 ili 01 23 23 155
Adresa: Fijanova 7, Zagreb
e-mail: rezervacije@pod-mirnim-krovom.com 

Posjeti Gastro.hr