maxyama Sočna janjeća rolada sa slaninom i kupusom Predstavljamo novi dio božićne priče blogerice maXYame - recept za janjeću roladu sa slaninom i kupusom. Kolumne
sa ražnja, ali i... Klub ljubitelja janjetine predstavlja novu večeru! Restoran Pod mirnim krovom u blizini Kvaternikovog trga poziva vas na zatvaranje sezone mlade janjetine u petak 12.trav… Najave
festival gastronomije Crna ovca u Baški mekeće sve jače! Pored velikih količina najukusnije otočne janjetine Crna ovca nudi bogat glazbeni, sportski i umjetnički vikend program. Najave
maxyama Janjeća juha - krepki ručak koji spušta i najveće minuse Kod nas pada neprestano pa mi se učinilo kao dobra ideja s ljudima podijeliti ovu jednostavnu, a krepku i ukusnu juhu. Kolumne
Grašnjaci i olito Sretna ovca: Sjajni okusi otoka Cresa i Lošinja na zagrebačkom Adventu Vlasnik kafića Triton u Lošinju Marko Balenović došao je u Zagreb tijekom zimske stanke na otoku ponuditi Purgerima i n… Recenzije
odbrojavamo dane! Imamo nekoliko ideja za vaš blagdanski jelovnik Ako još niste kreirali blagdanski jelovnik – za vas imamo nekoliko dobrih ideja! Špajza
U srcu Zagreba Veganšpek: Bistro i pol za sve od seitana do steaka! Manje od deset minuta šetnje od Trga Bana Jelačića nalazi se ugodan bistroić zbunjujućeg imena i nimalo zbunjujućih, da… Recenzije
Nije za svakoga Klub ljubitelja janjetine predstavlja: Miris Orijenta Nakon poduže ljetne stanke KLJJ je ponovo aktivan! Pošto su janjeću Europu lagano zaokružili, prebacuju se na Bliski Is… Najave
Forking Croatia Štrudle od janjetine i vrganja - savršeni jesenski zalogaji Sigurno se sjećate nedavnog posta o Štrudlafestu na koji sam se išla inspirirati za svoje štrudle. Naime, uoči trećeg d… Kolumne
Festival za prste poliza… Štrudlafest - maštovite kombinacije i slasna janjetina u Jaškovu Kasandra s bloga Forking Croatia ove je godine po prvi puta posjetila Štrudlafest u Jaškovu, a zatim o ponudi i doživlj… Kolumne
Festival na Zrinjevcu Isprobali smo baš sve na Food Film Festivalu - evo naših favorita! Jučer, u petak, je na Zrinjevcu započeo Food Film Festival. Već prvog dana zaputili smo se u najljepši park grada Zagre… Recenzije
Una Nacionalni Park 10 gastro razloga za zaljubljivanje u rijeku Unu Dva sata vožnje od metropole, u blizini Plitvičkih jezera i predivnoj mirnoj prirodi svoj tihi život živi Nacionalni Pa… Kolumne
Tradicionalno Čobanac - najfiniji slavonski specijalitet iz kotlića Kotlić u kojem se sprema čobanac uvijek mora biti dvaput veći od količine čobanca Recepti
maxyama Janjetina s Papuka: Proljeće na moje janje slijeće! Moja priča o hrani uglavnom ima onu životnu "priču" i dodir sa stvarnim ljudima, situacijama, često obitelji i prijatel… Kolumne
Ovo morate isprobati! Foodex i Pod Mirnim Krovom uvode revoluciju u dostavu hrane! Foodex platforma i restoran Pod Mirnim Krovom uvode dostavu najpoznatije janjetine u Zagrebu, gdje god vi poželite! Najave
Festival janjetine Festival Crna ovca ove godine još veći, bolji i slasniji Crna ovca, festival janjetine, individualizma, kreativnosti, otočne baštine, popularne kulture i sporta u Bašku ove god… Najave
Isprobajte ovo! Slasna uskršnja janjetina pod kupolom Nije tajna da sočna janjetina najdivnije pristaje upravo uskršnjem stolu. Upravo zato, donosimo vam sjajan recept kojim… Recepti
Turski putopis Bili smo u Istanbulu: Čarolija okusa i mirisa na Bosporu Turska je kuhinja, baš kao i Istanbul, duboko isprepletena i satkana od brojnih utjecaja, još od davne osvajačke i trgo… Recenzije
Gastro.hr Sretan vam Dan sv. Patrika uz irski gulaš! Obilježite ovaj rado prisvojeni irski blagdan pripremom njihovog omiljenog jela Recepti