Tradicionalni recepti Janjeći kotleti za prste polizati Bilo da ih pripremaš za obiteljsku večeru ili kao dio svečanog obroka, janjeći kotleti sigurno će privući pažnju svakog… 10' 110' 8 Recepti
MarsOvca Paška ovca na gastronomskom tronu Na "novaljskom ubedu" predstavljen je novi projekt novaljske gastronomije koji na tron diže pašku ovcu - MarsOvc Špajza
tips & tricks Za više okusa i sočnosti: 5 odličnih umaka za janjetinu Krepki janjeći temeljac, brzi umak od metvice, umak od ostataka pečenja, začinsko bilje i marinada sa začinima – 5 je k… Špajza
blagdansko pečenje Kako odabrati i ispeći savršenu janjetinu za Uskrs Proljeće, a posebno Uskrs, vrijeme je kada je mlada janjetina najbolja, a pripremati ju ne moraš isključivo ispod peke … 15' 100' 10 Recepti
celebrity recept Sočni janjeći kotleti na način kako ih priprema slavni glumac Ovog Uskrsa isprobaj ovaj odličan jednostavan recept za sočne i aromatične janjeće kotlete koji smo pronašli u knjizi "… 10' 15' 4 Recepti
blagdanska raskoš Odlična ideja za Uskrs: Janjeća plećka sa špinatom Ako tražiš recept za ukusan obiteljski uskrsni meni, ovo jednostavno jelo, janjeća plećka sa špinatom, može biti baš to… 20' 180' 10 Recepti
Gastro.hr Oduševi goste savršenim soparnikom - i još par ukusnih trikova Priprema za blagadne može biti pravi užitak kada znamo da sve što nam je potrebno možemo pronaći na jednom mjestu. Native sadržaj
uskrsni stol Ovako ukusan punjeni janjeći but još niste probali! Pripreme za Uskrs polako počinju, a missGASTRO i METRO Hrvatska pobrinuli su se da ne moraš puno razmišljati o tome što… Native sadržaj
tips & tricks NAJSOČNIJI SAVJET Kako savršeno ispeći janjetinu Sve više gurmana otkriva njegovo bogatstvo okusa, pa iako je jedni vole manje, a drugi dobro pečenu – janjetina na jelo… Špajza
tips & tricks Imamo tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice Ćevapi se tradicionalno pripremaju od junetine i ovčetine ili junetine i janjetine, no danas su mnogo popularniji oni p… Špajza
za mesoljupce Recepti u kojima pečeno meso uvijek ispade savršeno Vikend je vrijeme kad je obitelj najčešće na okupu i ako je na tebi red da sve ugostiš, možda si na sto muka. Možda ti … Recepti
za slavlje samo najbolje Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje? Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić Kolumne
vodič za gurmane Mate Janković na Pagu uživao u vrhunskoj janjetini I inače rado pratimo preporuke chefa Mate Jankovića koji piše iskrene preporuke mjesta na kojima je dobro jeo. Ovaj put… Špajza
Uskrsni stol Janjeći file s aromatičnom rajčicom Janjeći file iznimno je mekan i ukusan, a mi smo ga sparili s aromatičnim rajčicama i dobili novi adut na uskrsnom sveč… Recepti