hrskava divota
Pronađeno 164 rezultata za tag „
janjetina
”
tajna dobrog roštilja
Imamo najbolji recept za ćevape i pljeskavice
Ćevapi se tradicionalno pripremaju od junetine i ovčetine ili junetine i janjetine, no danas su mnogo popularniji oni p…
Tradicionalni recepti
Janjeći kotleti za prste polizati
Bilo da ih pripremaš za obiteljsku večeru ili kao dio svečanog obroka, janjeći kotleti sigurno će privući pažnju svakog…
MarsOvca
Paška ovca na gastronomskom tronu
Na "novaljskom ubedu" predstavljen je novi projekt novaljske gastronomije koji na tron diže pašku ovcu - MarsOvc
tips & tricks
Za više okusa i sočnosti: 5 odličnih umaka za janjetinu
Krepki janjeći temeljac, brzi umak od metvice, umak od ostataka pečenja, začinsko bilje i marinada sa začinima – 5 je k…
blagdansko pečenje
Kako odabrati i ispeći savršenu janjetinu za Uskrs
Proljeće, a posebno Uskrs, vrijeme je kada je mlada janjetina najbolja, a pripremati ju ne moraš isključivo ispod peke …
celebrity recept
Sočni janjeći kotleti na način kako ih priprema slavni glumac
Ovog Uskrsa isprobaj ovaj odličan jednostavan recept za sočne i aromatične janjeće kotlete koji smo pronašli u knjizi "…
blagdanska raskoš
Odlična ideja za Uskrs: Janjeća plećka sa špinatom
Ako tražiš recept za ukusan obiteljski uskrsni meni, ovo jednostavno jelo, janjeća plećka sa špinatom, može biti baš to…
Gastro.hr
Oduševi goste savršenim soparnikom - i još par ukusnih trikova
Priprema za blagadne može biti pravi užitak kada znamo da sve što nam je potrebno možemo pronaći na jednom mjestu.
uskrsni stol
Ovako ukusan punjeni janjeći but još niste probali!
Pripreme za Uskrs polako počinju, a missGASTRO i METRO Hrvatska pobrinuli su se da ne moraš puno razmišljati o tome što…
tips & tricks
NAJSOČNIJI SAVJET Kako savršeno ispeći janjetinu
Sve više gurmana otkriva njegovo bogatstvo okusa, pa iako je jedni vole manje, a drugi dobro pečenu – janjetina na jelo…
obiteljski ručak
Kako da ti pečeno meso baš svaki put ispadne savršeno
Pečeno meso s krumpirima, idealan je obiteljski ručak vikendom. Ali koje meso i kako pečeno? Tu uskačemo mi sa super id…
za slavlje samo najbolje
Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje?
Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić
vodič za gurmane