Kako ti zvuči Barbie burger s ružičastim umakom?

Burger King Brazil Barbie burger, kao i sva ostala hrana posvećena omiljenoj lutki, bio je jedan od hit food trendova u 2023. godini
Burger King Brazil osmislio je cijeli meni posvećen omiljenoj lutki - BK Barbie Combo, koji se sastoji od cheeseburgera s ružičastim umakom, Kenovih prženih krumpirića, milkshakea i krafne s ružičastom glazurom
Vidi originalni članak

"Ovo nije plastika, to je prava hrana", piše ispod objave na Instagram profilu brazilskog Burger Kinga. A o čemu se radi? Naime, nakon svog sladoleda slavna lutka Barbie dobila je i svoj – burger, odnosno cijeli svoju burger meni.

Burger King Brazil odlučio se na taj potez ne bi li obilježio dolazak filma 'Barbie' u kina diljem svijeta. Barbie meni sastoji se od burgera s dimljenim ružičastim umakom, prženu slaninu, burger, topljeni sir, Kenove pržene krumpiriće, milkshake od vanilije s Nesquikom te krafnu sa ružičastom glazurom.

 

ružičasti slatki raj Jesi li za Barbie sladoled s okusom šećerne vate?

 

Naravno, obožavatelji slavne lutke odmah su pohrlili kušati novi meni BK Barbie Combo, no bilo je i razočaranih koji su svoje iskustvo odmah podijelili na društvenim mrežama. "Danas smo moji prijatelji i ja odlučili kušati novi Barbie meni i bili smo jako razočarani. Burger je manji od dječje verzije burgera, ružičastog umaka bilo je u tragovima, krumpirići su bili standardno dobri, a milkshake i krafna jedini su bili 'normalne' veličine", glasi jedna objava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burger King BR (@burgerkingbr)

Mnogi su u ovom meniju našli i brojne mane jer smatraju da je Barbie trend u BK Barbie Combu otišao malo predaleko. Stručnjaci i gurmanu zgražaju se osobito nad fluorescentno ružičastim umakom koji definitivno ne može biti zdrav, a ima i onih koji se pitaju – da Barbie uistinu jede fast food, bi li izgledala tako savršeno?

 

novi brend Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! spritz s potpisom Slavna Jennifer Lopez ima vlastitu liniju koktela!

 

 

Posjeti Gastro.hr