Najave 05. travnja 2023.

Slavna Jennifer Lopez ima vlastitu liniju koktela!

Delola
U liniji Delola Jennifer Lopez predstavlja tri različita spritza foto: HOUSE OF DELOLA
gastro postao gastro.24sata.hr
U liniji Delola Jennifer Lopez predstavlja tri različita spritza - The Bella Berry s votkom, Paloma Rosa s tekilom te L'orange s amarom za koje kaže da su idealni za ispijanje na brunchevima, ljetnim vrtnim zabavama...

Pjevačica, glumica, modna dizajnerica, uspješna poduzetnica… sve je to 53-godišnja Jennifer Lopez, koja je odnedavno i vlasnica novog brenda koktela Delola. U njezinoj liniji (naziv je inspiriran njezinim nadimkom Lola) bit će tri spritza, a svaki će sadržavati drugačiji žestoki alkohol kao bazu.

Linija u trgovine diljem Amerike stiže već ovaj mjesec, a u liniji su spritzevi The Bella Berry s votkom, Paloma Rosa s tekilom te L'orange s amarom. Boca od 750 ml stajat će 23, a boca od 375 ml 12 dolara.

 | Author: HOUSE OF DELOLA The Bella Berry s votkom, Paloma Rosa s tekilom te L'orange s amarom foto: HOUSE OF DELOLA

"Nekako mi se čini da sam u posljednje vrijeme postala manje ovisna o poslu, te da više uživam u životu, a ova linija koktela je nešto što sam oduvijek željela napraviti. Jako volim zvati ljude u goste kod sebe, organizirati zabave… Uvijek među prvima zauzmem plesni podij na raznim partyjima, ponekad čak i zaplešem na stolu. Eto, takva je i Lola", rekla je Lopez.

 

Ed Sheeran Možda vas zanima... Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! Najave

 

"Ne pijem puno alkohola, pa su ovi kokteli idealni za mene. Htjela sam da u mojoj liniji budu kokteli ugodnog okusa, malo zdravija opcija, s manje kalorija, i da obavezno budu bez glutena", dodaje Lopez.

 | Author: HOUSE OF DELOLA Jennifer Lopez i autorica koktela, miksologinja Lynnette Marrero foto: HOUSE OF DELOLA

Svaka čaša njezinog koktela sadrži oko 110 kalorija te postotak alkohola približan onome u čaši vina (oko 13%). U ovim craft koktelima, osim žestokih pića, mogu se naći i sastojci poput sokova od bazge, hibiskusa ili marakuje. Reklamu za svoju novu liniju koktela Jennifer je snimala u Italiji.

 

Snoop Dogg Možda vas zanima... Reper Snoop Dogg pokrenuo vlastiti brend premium kave Najave

 

"Spritzevi su jako popularni u Italiji. Kad god bih ranije putovala u Italiju, moja čaša bila bi uz mene tako da mogu ispijati omiljeno piće gutljaj po gutljaj. Za nekoga tko je rođen u Bronxu i nije u mladosti baš imao prilike tulumariti po brodovima, ovakav način partijanja na moru s čašom omiljenog pića predstavlja ultimativan način glamuroznog načina života, ali i priliku za opuštanje.

U ovim mojim koktelima Jenny from the block upoznaje talijansku obalu", objašnjava Lopez za magazin People te dodaje kako su njezini kokteli idealni za ispijanje na brunchevima, ljetnim zabavama, večerama…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.