Najave 27. ožujka 2023.

Reper Snoop Dogg pokrenuo vlastiti brend premium kave

Snoop Dogg
Slavni reper Snoop Dogg lud je za kavom foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Već u okviru tvrtke Broadus Food prodaje vlastite žitne pahuljice za doručak, ima i vlastiti brend hot dogova Snoop Dogg, a sada je pokrenuo i svoj brend kave INDOxyz koja će se prodavati u zrnu, ali i gotov, u limenci

Nakon što je Snoop Dogg ostvario brojna kulinarska ostvarenja sa slavnom Marthom Stewart, a u posljednjih nekoliko mjeseci predstavio i žitarice sa svojim imenom, Snoop Dogg hot dog te grickalice od luka infuzirane THC-om, ovaj slavni reper ide dalje te već kreće u promociju novog proizvoda u koji je uložio ime i novac. Snoop, koji za sebe kaže da je veliki ljubitelj kave, s poslovnim partnerom iz Indonezije Michaelom Riadyjem, pokrenuo je novi brend kave INDOxyz.

@snoopdogg @indo.xyz tha best tasting Indonesian coffee created by me and my partner Michael Riady. We changin the game in the coffee space. Available now at BevMo & @gopuff #fuelthedream ♬ original sound - Snoop Dogg

Kava za Snoopov brend uzgaja se isključivo u Indoneziji – na otocima Baliju, Javi, Sulawesiju i Sumatri. Svježe ubrana zrna potom se transportiraju u Los Angeles gdje se prže i pripremaju dalje za prodaju. Brend će prodavati kavu u zrnu, kao i gotovu kavu u limenkama.

 | Author: INDOxyz Snoop Dogg ima svoj brend kave INDOxyz foto: INDOxyz

 

David Schwimmer Možda vas zanima... Ross iz 'Prijatelja' pravi je majstor u pečenju kolača! Špajza

 

"Moja veza s kavom seže u daleku prošlost. Proveo sam brojne besane noći u studiju kada me jedino kava držala budnim i ornim za beskonačna snimanja… Indo kavom želim promijeniti industriju kave na bolje, to vam obećajem", poručio je Snoop.

"Lud sam za Indonezijom, a moj novi poslovni partner Michael bio mi je sjajan domaćin svaki put kad bi tamo doputovao. Pokazao mi je kako se tamo uzgaja vrhunska kava i tako smo odlučili pokrenuti zajednički posao", dodao je slavni reper.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

 

Ed Sheeran Možda vas zanima... Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.