Špajza 21. ožujka 2023.

Ross iz 'Prijatelja' pravi je majstor u pečenju kolača!

David Schwimmer
David Schwimmer foto: CHANNEL 4 / LOVE PRODUCTIONS
gastro postao gastro.24sata.hr
Zvijezda serije 'Prijatelji', 56-godišnji David Schwimmer, sudjelovao je u zvjezdanoj inačici natjecateljskog showa 'Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar' kako bi se skupio novac za borbu protiv raka. Na kraju je pobijedio!

Glumac David Schwimmer, najpoznatiji po ulozi Rossa u zauvijek omiljenoj seriji 'Prijatelji', novi je pobjednik popularnog kulinarskog showa 'Dobar bolji, najbolji… britanski slastičar' (The Great British Baking Show)! Naravno, riječ je o posebnom, celebrity izdanju ovog iznimno gledanog kulinarskog natjecanja posvećenom borbi protiv raka. A slavni 56-godišnjak na žalost puno zna o tome kako je to boriti se s tom opakom bolešću.

 | Author: Instagram @_schwim_ Davidova sestra Ellie također je bolovala od raka foto: Instagram @_schwim_

"Moja baka umrla je od raka, moja kći zbog raka je izgubila baku (riječ je o maci Davidove bivše supruge, umjetnice Zoe Buckman, op.a.), a i moja sestra Ellie borila se s tom opakom bolešću. I zato sam jako zahvalan što imam priliku pomoći na ovaj način kako bismo podigli razinu svijesti građana te prikupili novac potreban za borbu protiv raka", rekao je Schwimmer za The Mirror i dodao da je uz humanitarnu svrhu, on želio i dobro se zabaviti na snimanju.

Također, Schwimmer je bio blizak i s kolegom iz 'Prijatelja', glumcem Jamesom Michaelom Tylerom, koji je glumio Gunthera, koji je prije dvije godine izgubio bitnu s rakom prostate u dobi od 59 godina.

U ovoj pekarskoj i slastičarskoj humanitarnoj avanturi Schwimmer je imao veliku podršku svoje 11-godišnje kćerkice Cleo, ali i ostataka svoje obitelji koji su, kako je otkrio – veliki ljubitelji ove emisije. A sudjelovanjem slavnog glumca u showu bio je posebno oduševljen jedan od slavnih sudaca, pekar i slastičar Paul Hollywood koji je veliki obožavatelj serije 'Prijatelji'.

"Nisam mogao vjerovati da je David Schwimmer s nama u studiju. Pokušao sam se suzdržati da ne počnem vrištati od sreće, no nisam baš uspio", otkrio je Paul Hollywood i dodao kako je Schwimmer svoju ulogu u natjecanju jako ozbiljno shvatio te se studiozno prihvatio svih pekarskih i slastičarskih zadataka.

 | Author: CHANNEL 4 / LOVE PRODUCTIONS Sudonici humanitarnog izdanja emisije 'Dobar, bolji, najbolji.... britanski slastičar' foto: CHANNEL 4 / LOVE PRODUCTIONS

Ozbiljan pristup Schwimmeru se na kraju i isplatio budući da je pobijedio u zvjezdanom kulinarskom natjecanju u kojem su mu opaka konkurencija bili pjevačica Jesy Nelson te komičari Toma Davis i Rose Matafeo. Na kraju je priznao i da je dugogodišnji obožavatelj showa.

"Godinama pratim ovaj show – pa može li bolje nego da pobijediš u omiljenom showu? Ova pobjeda inspirirala me da dodatno usavršavam svoje pekarske i slastičarske vještine", poručio je 56-godišnji glumac.

 | Author: CHANNEL 4 / LOVE PRODUCTIONS David Schwimmer pobijedio je u posebnom izdanju emisije foto: CHANNEL 4 / LOVE PRODUCTIONS

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.