Travanj u Kuhaoni vodi vas od Indije do Azije

Thinkstock
Od tradicionalnih uskršnjih deserata do specijaliteta Meksika!
Vidi originalni članak

Travanj  u Kuhaoni  otvara slatka radionica uskršnjih deserata uz svima nam dragu Petru Jelenić. :)

Slijede okusi indijske kuhinje pod vodstvom sjajne Marine Sanguinetti i meksičke kuhinje pod vodstvom Neftalí Torres Olvera, a sladimo se i nekim od najpoznatijih talijanskih slastica čiju pripremu će nam pokazati Marina Sanguinetti.

Jelima hrvatske kuhinje poput krpica sa zeljem, pašticade i šnenokla, uz stručno vodstvo Stephena Breslina, dodajemo azijski twist, a dobit ćete i ideje za ukusne i zanimljive obroke koje možete ponijeti na posao.

Teme radionica:

08.04.2017. Uskrsne slastice – Predavač: Petra Jelenić


11.04.2017. Okusi Indije 2.dio – Predavač: Marina Sanguinetti


13.04.2017. Specijaliteti Meksika – Predavač: Neftalí Torres Olvera


20.04.2017. Talijanske slastice – Predavač: Marina Sanguinetti


25.04.2017. Savršeni obroci za posao – Predavač: Nastasja Chiara Petrić


27.04.2017. Hrvatska jela s daškom Azije – Predavač: Stephen Breslin

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu od 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, za tri dolaska na radionice četvrtu dobivate besplatno. Detalje o pojedinim radionicama pročitajte na službenoj stranici.

 

Posjeti Gastro.hr