Savršenstvo hedonizma: Festival finih vina Skradin 2019.

Getty Images
Bez ikakve namjere da povrijedimo bilo koji drugi ljetni vinski festival, ovo što se događa u prelijepom Skradinu je totalni vrh! Pa ako ste već spojili sve spojivo...
Vidi originalni članak

U nedjelju 23. lipnja 2019. godine maleni Skradin na rijeci Krki u blizini Prokljanskog jezera, uza svu svoju ljupkost i ljepotu, bit će domaćin još jednom summitu najznačajnijih vinara regije.

Vjeko Bašić

U ACI Marini Skradin ispred Arke Pasquale s početkom u 16 i završetkom u 20 sati, Ante Pižić, obitelj Bibić, skradinski i plastovski vinari, vinogradari, sommelieri, obitelji i prijatelji ugostit će najpoznatija imena iz struke, kao i vrhunske goste iz svijeta gourmeta.

Alen Bibić

U Skradinu će tako kuhati Rudolf Štefan, Vjeko Bašić, Pero Savanović, Ante Božikov i brojni drugi, a vina će se točiti, uglavnom osobno, Bibich, Boškinac, Duboković, Kabaj, Matošević, M. Simčić, Ščurek...



Tko je bio jednom, uvijek se vraća, pokušajte biti dio sjajne fešte na najvišem mogućem nivou uz obalu rijeke Krke, nevjerojatne domaćine i uvijek vrhunsku atmosferu. Vidimo se u Skradinu!

Posjeti Gastro.hr