Vino, pivo, kruh i sirove strasti na novim gastro radionicama

Centar za kulturu prehrane
Centar za kulturu prehrane donosi nam sjajne, nove i stare, radionice u najslasnijem mjesecu u godini
Vidi originalni članak

Svibanj, mjesec finih, zelenih i svježih plodova, prepun ideja i dobrog raspoloženja u Centru za kulturu prehrane proslavit će se čitavim nizom odličnih radionica.

Na početku mjeseca, polaznike očekuju radionica vučenog tijestaMala pivska škola, a već dan nakon, 9. svibnja, fantastična radionica japanske kuhinje na kojoj će polaznici pripremati sushi i gyozu. 
 



Blogerica i gastro genijalka Andrea Cukrov s bloga Cukar 11. svibnja polaznike će učiti pripremi domaćeg kruha i slatkih i slanih namaza, a onda dolazi mala vinska škola, radionica francuske kuhinje i za one željne zdravijih recepata, RAW cakes radionica slasnog naziva Sirove strasti.



Pivska akademija za početnike i one nešto naprednije, radionica libanonske kuhinje s najnovijim receptima i na kraju mjeseca, radionica delicija spremljenih od svinjskog mesa također su dio najfinijeg svibanjskog rasporeda.



Radionice kuhanja odlična su ideja za poklon najdražima, ali i vlastito usavršavanje u još neistraženim gastronomskim vodama. Sve dodatne informacije potražite na službenoj stranici Centra za kulturu prehrane i Facebook stranici.

Posjeti Gastro.hr