Svibanj, mjesec finih, zelenih i svježih plodova, prepun ideja i dobrog raspoloženja u Centru za kulturu prehrane proslavit će se čitavim nizom odličnih radionica.
Na početku mjeseca, polaznike očekuju radionica vučenog tijesta i Mala pivska škola, a već dan nakon, 9. svibnja, fantastična radionica japanske kuhinje na kojoj će polaznici pripremati sushi i gyozu.
Blogerica i gastro genijalka Andrea Cukrov s bloga Cukar 11. svibnja polaznike će učiti pripremi domaćeg kruha i slatkih i slanih namaza, a onda dolazi mala vinska škola, radionica francuske kuhinje i za one željne zdravijih recepata, RAW cakes radionica slasnog naziva Sirove strasti.
Pivska akademija za početnike i one nešto naprednije, radionica libanonske kuhinje s najnovijim receptima i na kraju mjeseca, radionica delicija spremljenih od svinjskog mesa također su dio najfinijeg svibanjskog rasporeda.
Radionice kuhanja odlična su ideja za poklon najdražima, ali i vlastito usavršavanje u još neistraženim gastronomskim vodama. Sve dodatne informacije potražite na službenoj stranici Centra za kulturu prehrane i Facebook stranici.