Opako ukusni: Hamburgeri s BBQ Jack Daniel's umakom samo u MSU!

Thinkstock
Jedna od najzabavnijih ljetnih manifestacija u Zagrebu, Ljeto u MSU, osim sjajnih koncerata ove godine u ponudi ima i novu i ukusnu ponudu burgera koji savršeno prate ovakva događanja...
Vidi originalni članak

Legendarni poljski unerground bend Kormorany otvorio je treći po redu festival na terasi zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, te najavio niz od šest koncerata, popraćenih ciklusom Best of Metropolis s pet projekcija nekih od ponajboljih europskih filmova iz protekle tri godine.

Subotnji red svirki nastavio je Pavel 25. lipnja, a sada slijedi domaće jednomjesečno bombardiranje decibelima ravno iz električnih gitara. Baš za dušu MTV generacije i sve one koji se tako osjećaju. Prvo vječno mladi Pips Chips Videoclips, zatim nepoderivi Let3, TBF sa svojim savršenim dijagnosticiranjem društva u stihu i beatu te Psihomodo Pop za kraj već duboko u ljetu 23. srpnja.

Za koncerte su ulaznice u pretprodaji 85 kuna, a na dan koncerta 95 kuna. Ulaznice nabavite na blagajni MSU-a te na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventim.

Deviza Ljeta u MSU-u i ove je godine da je svaki koncertni dan cjelodnevni praznik kulture, pa će ulaznica za Pipse 2. srpnja vrijedit će i za talijansku filmsku dramu "Mladost", ulaznica za Let3 9. srpnja otvarat će i vrata kina za Matanićev "Zvizdan", za TBF 16. srpnja vrijedit će i za francuski film "Lijepi dani", a uz Psihomodo Pop 23. srpnja na rasporedu će biti i francuski film "Vikendi".

Povrh svega toga, tijekom cijelog Ljeta u MSU-u s ulaznicama koje vrijede i za koncerte i za odabrane filmove u kinu Metropolis, apsolutno ste dobrodošli i na izložbu "Divlji zapad". Festival Ljeto u MSU ove godine prate Turistička zajednica grada Zagreba. Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u!

A što ćete moći jesti i piti? Jack Daniel je započeo svoju tradiciju poznatu po bezvremenskoj kvaliteti i karakteru. Oslanjajući se na metode iz starih vremena, mukotrpan trud i najfinije sastojke, Jack Daniel´s danas postavlja temelje karakterističnog okusa koji zadržava izvorni američki original. Prateći tu tradiciju kvalitatete i predanosti, stvorili su liniju robusnih, punoćom okusa prožetih umaka koji su komplementarni s Jack Daniel's Tennessee Whiskey izvornim okusom. Dakle, znate što trebate naručiti i osvježiti dan...

Uglavnom, ako ste spremni za sočan i slastan hamburger oplemenjen Jack Daniel's BBQ umakom, u ljetnoj noći uz zvuke omiljenih bendova - vidimo se na krovu MSU-a, dobar tek!

Posjeti Gastro.hr