Pripremite se za nove kulinarske doživljaje u Kuhaoni

Promo
Pripremite se za nove kulinarske avanture uz rujanske radionice zagrebačke Kuhaone
Vidi originalni članak

Kuhaona u rujnu istražuje priprmeu slasnih tjestenina i umaka, svinjetine s različitim tehnikama kuhanja, a od slastica souffle i semifreddo. Od noviteta izdvajaju početak njihove vinske škole s vrhunskim sommelierom Aleksandrom Noršićem. Vinska abedeca je prva od tri u kojoj ćete naučiti o proizvodnji i kategorizaciji vina te osnovama čitanja etikete.

U ponudi su i dvije subotnje radionice na kojima možete naučiti pripremati kruh i peciva uz pomoć prirodno izgojenog kvasca te upoznati pripremu malih zalogaja iz latino kuhinja u društvu novih predavača, Bojane Bukvić i Marija Mihelja, chefova street food restorana Mundoaka.

Odaberite temu koju želite, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i okuse.

Teme radionica:

8.9 Slasna tjestenina 

13.9 Vinska abeceda

15.9 Svinjetina na tanjuru

17.9 Kruh i peciva sa starterom

20.9 Toplo-hladne slastice

14.9 Latino street food

Detalje pogledajte na stranicama Kuhaone.

Posjeti Gastro.hr