Kuhaona u rujnu istražuje priprmeu slasnih tjestenina i umaka, svinjetine s različitim tehnikama kuhanja, a od slastica souffle i semifreddo. Od noviteta izdvajaju početak njihove vinske škole s vrhunskim sommelierom Aleksandrom Noršićem. Vinska abedeca je prva od tri u kojoj ćete naučiti o proizvodnji i kategorizaciji vina te osnovama čitanja etikete.
U ponudi su i dvije subotnje radionice na kojima možete naučiti pripremati kruh i peciva uz pomoć prirodno izgojenog kvasca te upoznati pripremu malih zalogaja iz latino kuhinja u društvu novih predavača, Bojane Bukvić i Marija Mihelja, chefova street food restorana Mundoaka.
Odaberite temu koju želite, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i okuse.
Teme radionica:
8.9 Slasna tjestenina
13.9 Vinska abeceda
15.9 Svinjetina na tanjuru
17.9 Kruh i peciva sa starterom
20.9 Toplo-hladne slastice
14.9 Latino street food
Detalje pogledajte na stranicama Kuhaone.