Time: All you can eat sushi i drugi noviteti u poznatoj meki sladokusaca

Time
Svakoga ponedjeljka u Timeu jedite sushija koliko možete za svega 200 kuna, a tu su i proširene vinska i lista ginova!
Vidi originalni članak

Popularni noćni, ali i dnevni lokal Time, smješten na svega par koraka od strogog centra metropole, ovog studenog ima par sjajnih noviteta. Sa sushijem smo odavna i više nego zadovoljni, ali sada su tu i posebne kobasičice i fenomenalan grah! No, krenimo od početka...

Bento box sushi kombinacije za brzi ručak
Izvrstan odabir za sve ljubitelje sushija - izbor od 6 različitih kombinacija i veličina bento boxova prije kojeg serviraju mini miso juhu za osvježenje i maksimalni užitak u svježe pripremljenom sushiju. Odaberite svoju omiljenu kombinaciju po cijeni od 80 do 180 kuna.

All you can eat sushi monday
Začinite ponedjeljak ovom sjajnom ponudom koja je dostupna svaki ponedjeljak od 17 sati i isključivo za sushi pultom. Samo za vas, sushi majstori Timea pred vama pripremaju omkase sushi dok god vi to želite. Ovaj omakase format, po izboru sushi majstora, košta 200 kuna po osobi.

Nova vinska lista
S obzirom na široki raspon stilistike Timeovih jela i njihovu posebnost te kulturu stola gostiju koji očekuju dodatni doživljaj, obogatili su svoju vinsku kartu prije svega novim stilistikama protkanim kroz visoku kvalitetu vina. Sveprisutan porast želje za uparivanjem vina s jelom kroz koji gosti žele dodatne senzacije traži raznolike izričaje od vina. Prije svega zastupili su naše hrvatske proizvođače što smatraju svojom obavezom, a prošarali su i svijet putem vina iz susjedne Slovenije, Austrije, Mađarske, Italije, Njemačke, Španjolske, Portugala, Novog Zelanda, Chilea i Japana u želji da gostima omoguće dobar omjer cijene i kvalitete. 

Time Gin & Tonic karta
"Naša nova ginova i tonika nudi preko 50 etiketa gina i 20+ tonika s različitim okusima i količinama šećera. Svaki odabrani gin tonik ćemo servirati savršeno - u visokoj čaši koja će osigurati da mjehurići iz tonika ne pobjegnu prebrzo, s velikom kockom leda koja će se topiti polako da ne razvodni piće i uz isključivo svježe dodatke koji svojom snagom naglašavaju arome odabrane kombinacije." rekao nam je vrsni poznavatelj materije, gospodin Vedran Gulin.

Gin Tasting Thursdays
Zabavno edukativni format u kojem svaki četvrtak predstavlja po 3 gina s naše karte. Osim povoljnijih cijena nudi se i tasting format u kojem možete naručiti paket sva 3 gina i tonik koji se po jedinstvenoj cijeni prezentiraju zajedno kako biste ih mogli uspoređivati i zabaviti se u prepoznavanju njihovih specifičnosti i aroma uz pomoć osoblja koje će vam ispričati njihove specifičnosti.

Na kraju, osoblje Timea nam je predstavilo i dio asortimana s kojim će nastupiti na predstojećem zagrebačkom adventu:

GRAH 
Time fusion verzija svima omiljenog jela na žlicu u kojoj grah je Trešnjevac kuhan s carskim mesom, lukom i avokadom uz dodatak vrhnja za osvježenje i ancho chili paprika za blagu pikantnost.

KOBASICA SARMA 
Kobasica od svinjetine s kremom od kiselog kupusa u dugačkom brioš pecivu dodatno začinjena salata od kiselog kupusa s ajvarom uz kosani buncek i vrhnje.

THAI KOBASICA 
Curry kobasica od svinjetine i junetine u dugačkom brioš pecivu s ananas coleslaw salatom i BBQ umakom uz Peanut butter, prženi luk, feferone i korijander.

BAO BUNS 
Sendvič s carskim mesom i chistorra kobasicom u tijestu kuhanom na pari uz dodatak coleslaw salate i domaćeg BBQ umaka.

Posjeti Gastro.hr