u susret adventu Time: All you can eat sushi i drugi noviteti u poznatoj meki sladokusaca Svakoga ponedjeljka u Timeu jedite sushija koliko možete za svega 200 kuna, a tu su i proširene vinska i lista ginova! Recenzije
Egzotični zalogaji Sushi - osnovni sastojci za pripremu najpoznatijeg japanskog jela Obožavan diljem svijeta, sushi je japanski specijalitet priprema kojeg se na prvu čini poprilično kompliciranom. Sve ... Špajza
ne propustite Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran Japanski veleposlanik, vrhunski sushi chefovi i najbolja vijest za ljubitelje japanskih delicija – u Falkensteinerovo... Špajza
kombinacija Dva u jedan: Napravite sushi pizzu Ne možete se odlučiti između pizze i sushija? Zašto ne bi imali oboje, 2 u 1- sushi pizza. Špajza
ODLIČNA RADIONICA Otkrijte kako možete postati sushi majstor Uz dobrog mentora i neznalica može napraviti pristojan sushi. Ako ste i vi u kategoriji gastro entuzijasta s malo isk... Špajza
advent u zagrebu Top 5 drugačijih kućica i specijaliteta Nikada dovoljno izvještaja sa zagrebačkog Adventa, pa pogledajmo što nam je pripremio naš dragi lutajući kolega... Recenzije
ZA LJUBITELJE SUSHIJA Smrtni kulinarski grijesi prema Bourdainu Anthony Bourdain nije samo svjetski poznati chef, televizijska ličnost i obiteljski čovjek, već i autor grafičkih rom... Špajza
FINO FILM FESTIVAL Obavezno! Gurmanska revija filmova U zagrebačkom arthouse kinu Kaptol Boutique Cinema 25. svibnja počinje FINO FILM FESTIVAL, gurmanska revija filmova u... Najave
Gyoza Sake bar Saznali smo sve tajne japanskog sushija! Japanci uživaju u curryju i obožavaju ražnjiće koje poslužuju uz matcha čaj, a sushi ne jedu tako često kao što se sm... Recenzije
odlična stvar! Narukvica koja broji kalorije? Može! Stalno razmišljate o tome jedete li previše? Možda u skoroj budućnosti više nećete trebati jer je izumljena ova sjajn... Špajza
Takenoko Asian fusion Spoj zapada i istoka nikad nije zvučao ukusnije Tijekom svojih 15 godina postojanja, Takenoko se prometnuo kao jedan od gastronomski najuzbudljivijih zagrebačkih res... Recenzije
Pikantno! Što je bolje od đumbira? Ukiseljeni đumbir! Ukiseljeni đumbir nezaobilazan je dodatak sushiju, ali i odlična dekoracija jelima Recepti
Početak turističke sezone Zadar vas zove: Tuna, Sushi & Wine festival 2017. Turistička zajednica grada Zadra u suradnji s Gradom Zadrom, Japanskim Veleposlanstvom u RH, Ministarstvom turizma, H... Najave
Gleda i kuha! Sushi burrito: Idealno jelo uz Umri muški Kako filmovi inspiriraju na kuhanje savršeno možete pogledati na blogu sjajne Lare Reić! Kolumne
Trk u trgovinu Pet jela koja ne biste trebali pripremati kod kuće Unatoč ljubavi prema kuhanju i hrani, postoji hrana koju se jednostavno ne isplati pripremati kod kuće. Pogledajte na... Špajza
Gastro.hr Slatki sushi pripremite od banane ili slatke riže Banane pospite pistacijem, kikirikijem, čokoladom ili uvaljajte u kokos, narežite i zgrabite štapiće od bambusa
Gastro.hr Kako pripremiti rižu za sushi Popularni japanski svitci osvojili su gurmane diljem svijeta, a sve su omiljeniji i u našim krajevima. Priprema sushi...
Gastro.hr Kako napraviti domaći sushi s manje novaca i vremena? Poznato je kako se iza sushija krije cijela filozofija zbog čega su ovi popularni japanski smotuljci na glasu kao sku...
Gastro.hr Novi trend na instagramu: Sushi burgeri U posljednje vrijeme primjetili smo masovni trend pripreme sushi burgera