Borovnice su IN: Dva super brza ljubičasta doručka

Thinkstock
Vjerojatno nikad niste ni razmišljali o tome da napravite sendvič od pečenih borovnica. Prednost je što ostatak možete iskoristiti za klasični i jednostavni desert i uštediti vrijeme.
Vidi originalni članak

Pripremu ovog neuobičajenog zalogaja započnite pečenjem borovnica. Posložite ih na papir za pečenje, posolite i pecite 15 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 190 stupnjeva.

 

Za to vrijeme tanko narežite ciabattu i lagano zapecite na tavi. Premažite ricottom, posložite borovnice i uživajte u brzom, zdravom i vizualno privlačnom doručku.

 


 
Ako vam ostane zapečenih borovnica, napravite ovu jednostavnu kremu od sira i poslužite u staklenoj čaši uz mrvljene kekse.

 

 

Ovi brzinski recepti s ukusnim pečenim borovnicama odličan su način za započinjanje dana. Dobar tek!

 

Recepti Flambirane borovnice s kremom od bijele čokolade i hrskavim keksima

 

Posjeti Gastro.hr