Ćevapi sa slaninom punjeni sirom

Stockfood
Dvostruki užitak donosi punjeno meso s roštilja. Ovi ćevapčići punjeni slaninom i sirom samo su manja verzija punjenih pljeskavica, te vjerujemo da će uskoro postati vaš novi favorit s roštilja
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 891

Potrebno vam je

  • 200 g mljevena svinjetina
  • 200 g mljevena junetina
  • 4 kriška slanina suha, masna
  • sol
  • papar
  • 1 šalica gouda punomasni

Priprema

  1. Usitnite slaninu u multipraktiku ili nožem. Pomiješajte je s mesom pa začinite solju i paprom. Oblikujte smjesu u manje ćevape pa ih zarežite do pola i unutra stavite malo sira te dobro zatvorite.
  2. Pecite ih na roštilju dok ne dobiju boju.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr