riba petkom
Pronađeno 2693 rezultata za tag „
glavno jelo
”
nedjeljni ručak
Bolje ne može: Svinjsko pečenje s krumpirima
Neodoljivo jelo - svinjsko pečenje s krumpirima - bit će gotovo u tek nešto više od sat vremena!
Slasno!
Potpuno drugačija pita od blitve i svježeg sira
Zagrijte kuhinju divnim mirisima i okusima fine domaće pite od svježeg sira i blitve...
okusi tradicije
PAŠTICADA: Omiljeno blagdansko jelo
Pašticada je najpoznatije i najtradicionalnije jelo koje asocira na Dalmaciju, a u nastavku donosimo recept koji mnogi …
zdravo i slasno
Najbolji prilog uz ribu: Blitva kratko kuhana u vodi
Blitva je savršen prilog uz ribu, bilo ovako sama, kratko kuhana i potom začinjena, ili pak s krumpirom. Isprobaj ovaj …
slasno i masno
Kroketi od ostatka pire krumpira, slanine i sira
Prženi kroketi od ostatka pire krumpira zabavno su predjelo i ukusan prilog. Izgledaju ukusno, a takve su i okusom
na žlicu
Ukusno i hranjivo zimsko varivo... s tajnim sastojkom!
Čim se sunce sakrije i malo zahladi posežemo za toplim i hranjivim jelima na žlicu. Baš takvo je i ovo zimsko varivo pu…
ideja za ručak
Savršeno začinjena pileća prsa iz pećnice
Za samo pola sata pripremi savršeno glavno jelo za cijelu obitelj!
složi i posluži
Brzi ručak: Složenac s piletinom, tjesteninom i povrćem
Spoji tri glavne komponente ovog jela, začini ih po svom ukusu, pa zapeci za hrskavu koricu. Jednostavnije ne može!
brzi obrok
Na posao ponesi salatu s tjesteninom i piletinom
Toplo - hladna salata s tjesteninom i piletinom je brzo i jednostavno jelo koje će te zasititi i iznenaditi svojim neod…
Raskošan ručak
Lungić u orašastim plodovima s pireom od batata
Batat, koji je poznat kao zdravija zamjena za krumpir, pokazat će ti sve svoje čari u ovoj kombinaciji s orašastim plod…
Vikendom uživamo!
Nedjeljom: Svinjski medaljoni omotani slaninom
Mirisan i zasitan ručak na divan će način začiniti baš svaki vikend. Lungić omotajte u slaninu, dodajte omiljene začine…
obožavamo!
Nedjeljno savršenstvo: Teleće pečenje s krumpirima
Teleće pečenje je jedno od omiljenih jela na našim prostorima. Pa, krenimo na pripremanje!
može i zimi