Brzinski špageti s maslinovim uljem i češnjakom

Thinkstock
Ovo brzo i mirisno jelo naprosto obožavamo, a pretpostavljamo da ćeš i ti dijeliti naše mišljenje.
Vidi originalni članak

Ovo je jedno od onih jela koje ćeš s užitkom pojesti nakon napornog radnog dana. Češnjak prevladava, ali u kombinacijom maslinovog ulja i hrpom naribanog parmezana, postaje prava delicija.

Svakako isprobaj!

 

Danas kuhamo Tjestenina s tunom - omiljeni brzinski ručak

 

Sastojci:

  • 500g špageta
  • maslinovo ulje
  • češnjak
  • sol i papar

 

Priprema:

  1. Skuhaj špagete u posoljenoj vodi prema uputama na pakiranju. Sačuvajte nekoliko žlica vode od kuhanja.
  2.  U tavu ulij maslinovo ulje i dodaj nasjeckani češnjak da malo pusti miris (pazi da ti ne zagori).
  3. Ubaci špagete, vodu u kojoj se kuhala tjestenina, sve dobro pomiješaj, začini i pospi parmezanom.

 

Posluži odmah!

Posjeti Gastro.hr