gastro postao
                                             
                                        
                                    Ovo brzo i mirisno jelo naprosto obožavamo, a pretpostavljamo da ćeš i ti dijeliti naše mišljenje.
                                
                                
                                    
                                
                                Ovo je jedno od onih jela koje ćeš s užitkom pojesti nakon napornog radnog dana. Češnjak prevladava, ali u kombinacijom maslinovog ulja i hrpom naribanog parmezana, postaje prava delicija.
Svakako isprobaj!
Sastojci:
- 500g špageta
- maslinovo ulje
- češnjak
- sol i papar
Priprema:
- Skuhaj špagete u posoljenoj vodi prema uputama na pakiranju. Sačuvajte nekoliko žlica vode od kuhanja.
- U tavu ulij maslinovo ulje i dodaj nasjeckani češnjak da malo pusti miris (pazi da ti ne zagori).
- Ubaci špagete, vodu u kojoj se kuhala tjestenina, sve dobro pomiješaj, začini i pospi parmezanom.
Posluži odmah!
 
        
     
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
    