Lokalno na tvom stolu: Gastrolovci pripremaju specijalitete iz raznih dijelova Lijepe naše
Obožavamo putovanja, a jedna od najdražih 'aktivnosti' kada posjećujemo druge krajeve nam je isprobavanje lokalnih specijaliteta. Ipak, ne mora se putovati miljama daleko kako bismo isprobali savršene specijalitete koje ne možete naći baš na svakom koraku, već samo na nekim određenim područjima. Jela koja su s ljubavlju spremale bake postala su dio tradicije nekih krajeva, i drago nam je da je to tako i da ih nove generacije čuvaju od zaborava. Zato smo okupili naše Gastrolovce u novom Gastro bloger meet upu powered by METRO kako bismo podijelili s tobom recepte za lokalne gastro-dragulje.
I, da prizovemo more i dalmatinsku kužinu, blogerica Tanja Pastuović Klaić sprema omiljeni ljetni klasik, buzaru od dagnji i kozica. Mljac!
Našim Gastrolovcima u pripremi ovih sjajnih lokalnih jela pomoći će znanje i talent, ali i METRO Chef proizvodi.
Recepte donosimo uskoro, znamo da jedva čekaš!