Osvježavajuća salata od avokada i jaja

Getty Images
Idealno je vrijeme za uživanje u hladnim salatama...
Vidi originalni članak

Ova salata može poslužiti kao odličan doručak, brzinski ručak ili prilog. Priprema traje desetak minuta, uključujući rezanje i sjeckanje, a nakon toga je samo trebate ubaciti u hladnjak i dobro ohladiti.

Poslužite je uz hrskavu slaninu, tost ili nachose i uživajte!

 

brzo i fino Kao prilog ili samostalno jelo: Krumpir salata s matovilcem

 

Sastojci:

  • 6 tvrdo kuhanih jaja
  • 1 srednji avokado
  • 2 žlice limunovog soka
  • 3 žlice majoneze
  • 1 žlica nasjeckanog vlasca
  • Sol
  • Papar

 

Priprema:

  1. Jaja skuhajte, ogulite i narežite male komade.
  2. Avokado ogulite i narežite na male kockice.
  3. Pomiješajte u posudici majonezu, limunov sok i vlasac. 
  4. Prelijte preko jaja i avokada, pažljivo promiješajte i začinite.

 

Taman Gavrilović Ruska salata - spoj okusa kojem je teško odoljeti

 

Poslužite ohlađeno!

 

Posjeti Gastro.hr