Pekinška piletina

Popularno pekinšku patku zamijenite pekinškom piletinom.
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 1

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 15

Potrebno vam je

  • 0.50 šalica pile (bijelo meso bez kosti)
  • 2 žlica worchester umak
  • 0.50 vezica mladi luk
  • 0.25 šalica kikiriki
  • 1 mala žlica ulje sezamovo
  • 3 žlica soja umak
  • 0.50 mala žlica đumbir u prahu
  • 1 kom krastavci (svježi, sirovi)

Priprema

  1. Ostatke pečene piletine usitnite i stavite u zdjelu. Umiješajte umak za roštilj, sojin umak i sezamovo ulje. Dodajte đumbir, samljeveni mladi luk i kikiriki. Dobro pomiješajte i posolite.
  2. Poslužite smjesu na ploškama krastavca, a prema želji pospite sezamovim sjemenkama.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr