gastro postao
Popularno pekinšku patku zamijenite pekinškom piletinom.
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 1
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 15
Potrebno vam je
- 0.50 šalica pile (bijelo meso bez kosti)
- 2 žlica worchester umak
- 0.50 vezica mladi luk
- 0.25 šalica kikiriki
- 1 mala žlica ulje sezamovo
- 3 žlica soja umak
- 0.50 mala žlica đumbir u prahu
- 1 kom krastavci (svježi, sirovi)
Priprema
- Ostatke pečene piletine usitnite i stavite u zdjelu. Umiješajte umak za roštilj, sojin umak i sezamovo ulje. Dodajte đumbir, samljeveni mladi luk i kikiriki. Dobro pomiješajte i posolite.
- Poslužite smjesu na ploškama krastavca, a prema želji pospite sezamovim sjemenkama.
Izvor Skuhatćute