Prženi celer u tijestu

Jednostavan recept za celer u tijestu koji će se svidjeti i najmlađima
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 246

Potrebno vam je

  • 1 kom celer, korijen
  • tijesto za palačinke
  • 1 kom jaje kokošje
  • 250 g pšenično brašno, bijelo
  • 0.50 kom limunov sok
  • ulje suncokretovo
  • sol

Priprema

  1. U vodi prokuhati korijen celera tako da ostane polusirov.
  2. Oguliti celer, narezati ga na ploške i pošpricati ga limunovim sokom.
  3. Napraviti tijesto za palačinke i u njega umočiti svaku plošku celera te je pržiti na vrućem ulju.
  4. Pržene ploške posoliti po želji.

Izvor 24sata

Posjeti Gastro.hr