Divota: Punjeni kruh sa šunkom, sirom i paprikom

Thinkstock
Kruh možete puniti s čim god poželite , a spreman je za maksimalno pola sata
Vidi originalni članak

Zgodan zalojaj koji se brzo priprema u slučajevima iznenadnih posjeta, a nestaje brzinom munje. Topljeni sir i paprika daju mu poseban štih pa predlažemo da se odmah bacite na posao.

 

fino i mirisno Kako napraviti domaći slatki kruh od tikvica

 

brzo i jednostavno Ne znate što sa starim kruhom? Napravite kolač!

 

Potrebno vam je:

  • okrugli raženi kruh
  • 200g tilzita
  • 150g feta sira
  • 60g maslaca
  • 2 češnja češnjaka
  • paprika
  • žlica sjeckanog peršina

 

Priprema:

  1. Maslac izmiješajte s protisnutim češnjakom i peršinom, zamotajte aromatičnu loptu u foliju i stavite u hladnjak. Kruh zarežite po cijeloj dužini, a zatim po širini. Ne zarezujte do kraja kako bi ostao u komadu.
  2. Pomiješajte ribani sir i izmrvljenu fetu sa sitno sjeckanom paprikom. Punite proreze listićima aromatičnog maslaca i pripremljenim nadjevom od sira. Umotajte kruh u foliju i pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva oko 15 minuta.
  3. Odmotajte foliju i zapecite još 10 minuta
Posjeti Gastro.hr