Recepti 08. kolovoza 2018.

Divota: Punjeni kruh sa šunkom, sirom i paprikom

Kruh
Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Kruh možete puniti s čim god poželite , a spreman je za maksimalno pola sata

Zgodan zalojaj koji se brzo priprema u slučajevima iznenadnih posjeta, a nestaje brzinom munje. Topljeni sir i paprika daju mu poseban štih pa predlažemo da se odmah bacite na posao.

 

kruh Možda vas zanima... Kako napraviti domaći slatki kruh od tikvica Recepti

 

slozenac od kruha Možda vas zanima... Ne znate što sa starim kruhom? Napravite kolač! Recepti

 

Potrebno vam je:

  • okrugli raženi kruh
  • 200g tilzita
  • 150g feta sira
  • 60g maslaca
  • 2 češnja češnjaka
  • paprika
  • žlica sjeckanog peršina

 

Priprema:

  1. Maslac izmiješajte s protisnutim češnjakom i peršinom, zamotajte aromatičnu loptu u foliju i stavite u hladnjak. Kruh zarežite po cijeloj dužini, a zatim po širini. Ne zarezujte do kraja kako bi ostao u komadu.
  2. Pomiješajte ribani sir i izmrvljenu fetu sa sitno sjeckanom paprikom. Punite proreze listićima aromatičnog maslaca i pripremljenim nadjevom od sira. Umotajte kruh u foliju i pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva oko 15 minuta.
  3. Odmotajte foliju i zapecite još 10 minuta
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.