gastro postao
Kruh možete puniti s čim god poželite , a spreman je za maksimalno pola sata
Zgodan zalojaj koji se brzo priprema u slučajevima iznenadnih posjeta, a nestaje brzinom munje. Topljeni sir i paprika daju mu poseban štih pa predlažemo da se odmah bacite na posao.
Potrebno vam je:
- okrugli raženi kruh
- 200g tilzita
- 150g feta sira
- 60g maslaca
- 2 češnja češnjaka
- paprika
- žlica sjeckanog peršina
Priprema:
- Maslac izmiješajte s protisnutim češnjakom i peršinom, zamotajte aromatičnu loptu u foliju i stavite u hladnjak. Kruh zarežite po cijeloj dužini, a zatim po širini. Ne zarezujte do kraja kako bi ostao u komadu.
- Pomiješajte ribani sir i izmrvljenu fetu sa sitno sjeckanom paprikom. Punite proreze listićima aromatičnog maslaca i pripremljenim nadjevom od sira. Umotajte kruh u foliju i pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva oko 15 minuta.
- Odmotajte foliju i zapecite još 10 minuta